«Πυρ και μανία» με Γκορτσίλα στον Παναιτωλικό Φωτογραφία: Intime

Παναιτωλικός

«Πυρ και μανία» με Γκορτσίλα και Τσακαλίδη στον Παναιτωλικό

03.03.24 | 23:57

Έξαλλοι είναι όλοι στον Παναιτωλικό με τις αποφάσεις του διαιτητή Στάθη Γκορτσίλα και του VAR στο παιχνίδι της Κυριακής (3/3) με την Κηφισιά που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Τα παράπονά τους, άλλωστε, εκφράστηκαν ήδη από την ανάπαυλα, όπου και αποβλήθηκε ο τεχνικός τους διευθυντής, Μάκης Μπελεβώνης, που τα μετέφερε στον διαιτητή.

Μάλιστα, οι διαμαρτυρίες των Αγρινιωτών δεν αφορούν μόνο τη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε εις βάρος τους και μέσω του οποίου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, αλλά σε περιπτώσεις καρτών που -όπως τόνιζαν με έμφαση- «ήταν ορισμός και δεν δόθηκαν. Πρόκειται για κραυγαλέες φάσεις».

Η ανακοίνωση των «καναρινιών»

«Παρότι χρόνια τώρα είναι επιλογή μας να αποφεύγουμε δημόσιες κρίσεις και ανακοινώσεις που συμβάλλουν στη διατήρηση του κλίματος τοξικότητας που κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αδύνατο να διατηρήσουμε την ίδια στάση, μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται η ομάδα μας.

Κάποιοι δείχνουν ξεκάθαρη εχθρότητα και ασέβεια στον τρόπο που ο Παναιτωλικός λειτουργεί και τον κάνει να ξεχωρίζει τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μπορεί να συνεχίζουν ασύδοτοι!

Με διαιτησίες σαν κι αυτές που επαναλαμβάνονται τελευταία σε βάρος μας φοβόμαστε ότι, στην καθοριστική για την πορεία των ομάδων διαδικασία των Play-outs, θα δούμε φαινόμενα που θα επιτείνουν την απαξίωση και την ανυποληψία του ποδοσφαίρου. Πόσο ακόμα;»