Οι Σέρβοι έντυσαν ήδη τον Νεμάνια Ράντονιτς με τα χρώματα του Ολυμπίακού / Φωτογραφία: Instagram-mozzartsport

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Σκληρό πόκερ για Ράντονιτς -Στα ερυθρόλευκα τον «έντυσαν» οι Σέρβοι

24.01.24 | 13:53

Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρβο εξτρέμ Νεμάνια Ράντονιτς.

Οι Πειραιώτες δείχνουν αρκετά «ζεστοί» για την περίπτωση του 28χρονου που ανήκει στην Τορίνο. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ οι Πειραιώτες συζητούν με την ιταλική ομάδα για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεσμεύεται με την «γκρανάτα» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η Τορίνο φέρεται να αξιώνει γύρω στα 2.500.000 ευρώ για την παραχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή (τον απέκτησε 1.700.000 από τη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι), επικαλούμενη και το έντονο ενδιαφέρον των Μαγιόρκα, Μόντσα και Σαλερνιτάνα.

Προς το παρόν φαίνεται να υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό, αλλά εκτιμάται ότι αυτή θα καλυφθεί και έτσι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ντύσει στα ερυθρόλευκα έναν ποδοσφαιριστή που τον θέλει πολύ.

Στη Σερβία «έντυσαν» ήδη τον Ράντονιτς στα ερυθρόλευκα

Στο έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νεμάνια Ράντονιτς αναφέρεται με δημοσίευμά της και η ιστοσελίδα της Σερβίας Μozzartsport.

Ο 28χρονος εξτρέμ έχει καταγράψει μόλις 438 λεπτά συμμετοχής αυτήν τη σεζόν με την Τορίνο και αναζητά ομάδα για να παίζει, ώστε να μη χάσει τη θέση του στην Εθνική Σερβίας ενόψει του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο Ολυμπιακός, που θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στα εξτρέμ, μετά και την έλευση του Ζέλσον Μαρτίνς, φαίνεται να αποτελεί ιδανικό επόμενο σταθμό για την καριέρα του.

Ο Νεμάνια Ράντονιτς στα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού / Φωτογραφία: Instagram-mozzartsport

Ο Ολυμπιακός καλύπτει τα «θέλω» παίκτη

Το θέμα της μεταγραφής του φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία, αφού οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει και πλέον μένει να φτάσουν σε συμφωνία με την Τορίνο.

Σε ό,τι αφορά τον Ράντονιτς είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, καθώς η ελληνική ομάδα φαίνεται πως καλύπτει τα «θέλω» του παίκτη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Σέρβος εξτρέμ φαίνεται ότι πιέζει την «γκρανάτα», ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις.

Στην Ιταλία αναφέρουν πως η μεταγραφή θα αφορά δανεισμό με οψιόν αγοράς. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα δημοσιεύματα των Σέρβων.

Το προφίλ του Νεμάνια Ράντονιτς

Ο Νεμάνια Ράντονιτς έχει 10 συμμετοχές και 3 γκολ αυτήν τη σεζόν με την Τορίνο και έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια όσο και ως περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ.

Στις δύο σεζόν που έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Πιεμόντε (την πρώτη ως δανεικός από την Μαρσέιγ) μετρά συνολικά 41 αγώνες, 7 τέρματα και 4 ασίστ.

Ο 28χρονος εξτρέμ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παρτίζαν και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στη Ρόμα, παίζοντας στην ομάδα Κ19 των «τζιαλορόσι». Ακολούθησαν η Έμπολι, ο δανεισμός του στην Τσουκαρίτσκι, η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα έναντι 3 εκατ. ευρώ, ενώ στη συνέχεια (το καλοκαίρι του 2018) τον απέκτησε η Μαρσέιγ έναντι 12.000.000 ευρώ.

Επίσης, έπαιξε ως δανεικός στη Χέρτα Βερολίνου, στην Μπενφίκα και στην Τορίνο, η οποία το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη γαλλική ομάδα.

Ο Ράντονιτς είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν, όταν αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ.