INTIME

Κοζάνη ΦΣ

Διγκόζης: «Έχει άλλα 6 παιχνίδια η Κοζάνη, στόχος να διεκδικήσουμε νίκες σε όλα» (vid)

24.01.24 | 14:03

Για την ισοπαλία στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας (1-1) και τη συνέχεια της ομάδας μίλησε ο προπονητής της Κοζάνης, Άγγελος Διγκόζης.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε στα social media των «ερυθρόλευκων» ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος της δυτικής Μακεδονίας, οριοθετώντας ως στόχο τη διεκδίκηση 6 νικών στα ισάριθμα ματς που της απομένουν ως το φινάλε της κανονικής περιόδου στη Super League 2 (τις δυο τελευταίες αγωνιστικές από τις 8 εναπομείνασες έχει προγραμματισμένα ρεπό).

Στα παιχνίδια αυτά θα ξεκαθαρίσει εάν η Κοζάνη πάρει μέρος σε πλέι οφ (αν είναι στην πρώτη πεντάδα) ή στα πλέι άουτ.

Διγκόζης: Ερωτήσεις λες και έχει έρθει η καταστροφή

«Νομίζω οτι ήμασταν αρκετά καλοί. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες, δε μπορέσαμε να σκοράρουμε και για αυτό δε κερδίσαμε. Σίγουρα δε παίζουμε μόνοι μας, υπάρχει και αντίπαλος. Και ήρθαμε σε μια ομάδα που η φανέλα της είναι πάρα πολύ βαριά. Παίζουμε και εμείς, αλλά παίζει και ο αντίπαλος, αυτό είναι το θέμα και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, δουλεύουμε πάρα πολύ και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Πήραμε ένα πόντο εκτός έδρας, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Συνεχίζουμε, υπομονή και δουλειά»,, ανέφερε αρχικά ο Διγκόζης.

O 49χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Μου κάνετε κάποιες ερωτήσεις, λες και έχει έρθει η καταστροφή. Έχουμε κάνει Χ με μια ομάδα που λέγεται Λεβαδειακός που έχει τέσσερις φορές μπάτζετ πάνω από εμάς. Έχουμε πάρει εκτός έδρας πόντο, με πολύ καλή εμφάνιση, μέσα στην έδρα του Μακεδονικού, που είναι πολύ καλή ομάδα. Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος. Κάναμε ένα παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, που στόχος της ήταν και είναι να πρωταγωνιστήσει από την αρχή του πρωταθλήματος και να βγει κατηγορία και είναι στις τρεις ομάδες που θα το διεκδικήσει μέχρι τέλους. Και ερχόμαστε σε μια έδρα πολύ δύσκολη, με καλή ομάδα όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας και κάνουμε Χ. Φυσικά και είμαι ικανοποιημένος. Αν θέλουμε να τα ισοπεδώσουμε όλα, μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα».

«Θα κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά»

Εν κατακλείδι, ο τεχνικός της Κοζάνης συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μέχρι τώρα πορεία, για τη μέχρι τώρα δουλειά και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Σίγουρα σε κάποια παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, το γνωρίζουμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που για μια ακόμα φορά ταξίδεψαν σε καιρικές συνθήκες πολύ δύσκολες, άσχημες και επικίνδυνες. Και τους δίνουμε για ακόμα μια φορά το λόγο μας οτι θα κάνουμε τα αδύνατα… δυνατά, ώστε η Κοζάνη να πετύχει το στόχο της. Έχουμε άλλα 6 παιχνίδια και στόχος είναι να τα διεκδικήσουμε όλα για να τα κερδίσουμε. Κάποια μπορεί να τα κερδίσουμε, κάποια μπορεί να μη τα κερδίσουμε. Δε κάνουμε κάτι ανήθικο, δουλεύουμε πάρα πολύ, με το κεφάλι κάτω και με υπομονή».

Δείτε το βίντεο της Κοζάνης: