INTIME

Αναγέννηση Καρδίτσας

Τυριακίδης: «Να ισορροπήσει την απειρία που έχει η Αναγέννηση Καρδίτσας- Δυσκολεύουν τα πράγματα» (vid)

25.01.24 | 16:17

Για την ισοπαλία με την Κοζάνη εντός (1-1) μίλησε ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Τυριακίδης, χαρακτηρίζοντας αρνητικό το αποτέλεσμα και πιο δύσκολη τη συνέχεια.

Ο Σκυδραίος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» τόνισε οτι βάσει ευκαιριών στο τελευταίο 15λεπτο του ματς, η θεσσαλική ομάδα έπρεπε να φύγει με το τρίποντο, ενώ στάθηκε στην απειρία των παικτών του, σημείο που πρέπει «να εξισορροπήσουμε και να διορθώσουμε», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γιώργου Τυριακίδη:

«Νομίζω οτι η προσπάθεια ήταν θετική, ειδικά στο τελευταίο τέταρτο κάναμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω οτι ήμασταν άτυχοι σε μεγάλο βαθμό, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τόση ενέργεια, ήταν ένα ισοροπημένο ματς. Μέχρι το 70΄ το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Στο τελευταίο 15λεπτο οι αλλαγές μας δώσανε ώθηση, τα παιδιά είναι παίκτες με πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά μέχρι στιγμής αυτό που πρέπει να ισορροπήσουμε είναι την απειρία που έχουμε και να το διορθώσουμε».

«Δύσκολο το αποτέλεσμα και η συνέχεια – Αποφασισμένοι να παλέψουμε»

Για να καταλήξει ο προπονητής των Θεσσαλών: «Κρατάμε μόνο τη θετική εικόνα, έγινε η προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρω οτι το αποτέλεσμα είναι δύσκολο, άσχημο και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».