Στον «πάγο» ο διαιτητής του Νότιγχαμ - Λίβερπουλ

Αγγλία

Στον «πάγο» ο διαιτητής του Νότιγχαμ – Λίβερπουλ

05.03.24 | 10:13

Μετά από απόφαση της Premier League ο Πολ Τίρνεϊ, ο διαιτητής στον αγώνα Νότιγχαμ – Λίβερπουλ, δεν ορίστηκε σε κανένα παιχίδι της 28ης αγωνιστικής.

Σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή o 43χρονος διαιτητής έκανε το λάθος να μην δώσει τη μπάλα στην Νότιγχαμ, στις καθυστερήσεις, αφού ο αγώνας διακόπηκε προληπτικά μετά από χτύπημα του Ιμπραΐμα Κονατέ εντός περιοχής.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, ο διαιτητής έπρεπε να είχε ξεκινήσει ξανά την αναμέτρηση με κατοχή για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο, αντί να δώσει τη μπάλα στη Λίβερπουλ όπως και έκανε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά από αυτη την κίνηση, η Λίβερπουλ σημείωσε το 1-0 χάρη στον Ντάργουιν Νούνιες και πήρε τη νίκη.

Οι παίκτες και το επιτελείο της γηπεδούχου ομάδας περικύκλωσαν τον διαιτητή και εκείνος αποφάσισε να αποβάλει τον Στίβεν Ριντ, τον βοηθό προπονητή.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, περίμενε τους διαιτητές στο τούνελ των αποδυτηρίων, αλλά δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Ο διαιτητής, λόγω αυτού, δεν ορίστηκε ως βασικός διαιτητής την επόμενη αγωνιστική, αλλά θα βρίσκεται στο VAR για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπρέντφορντ.