Μπάγερν Μονάχου στοιχηματικές προτάσεις ημέρας Φωτογραφία: Χ-Jamal Musiala

BET

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τρίτης 5/3/24

04.03.24 | 18:28

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Τρίτης 5 Μαρτίου 2024. Η μια προέρχεται από την Championship της Αγγλίας και η άλλη από το Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε ανοδική πορεία οι «κουκουβάγιες»

Στις 21:45, η Σέφιλντ Γουένσντεϊ φιλοξενεί την Πλίμουθ για την 36η αγωνιστική της Super League. Το παλεύει για τη σωτηρία η γηπεδούχος, κέρδισε 1-0 τη Ρόδεραμ με το 6ο γκολ στα 5 τελευταία παιχνίδια του φορ Άγκμπο. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη της και 4η στα 5 ματς εσχάτως. Η φιλοξενούμενη είναι πιο άνετη και αυτό αποτυπώνεται στη φόρμα της, με την 3η σερί ήττα της με 2-0 εντός έδρας από την Ίπσουιτς. τα γκολ σημειώθηκαν στο 63′ και το 74′. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ αρχίζει και στρώνει, όπως αποδεικνύουν τα απότελέσματά της μέσα στον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου, φτιάχνει η ψυχολογία, το πιστεύει πια και δικαιολογημένα αφού οι αποστάσεις από τη ζώνη της σωτηρίας το επιτρέπουν. Περίπατος δεν θα είναι, ωστόσο έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια Πλίμουθ που εκτός έδρας είναι τουλάχιστον χλωμή. Ο άσος παίζεται ακόμη, αν και σε πτωτική τάση, στο 1,95 στην Betsson.

Προγνωστικά στοιχήματος: Καλείται να βγάλει χαρακτήρα η Μπάγερν

Στις 22:00 η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Λάτσιο για τους «16» του Champions League, στη ρεβάνς του 1-0 της Ρώμης για την ιταλική ομάδα. Οι Βαβαυροί περνούν μία από τις χειρότερες αγωνιστικές κρίσεις τους στην πρόσφατη ιστορία της, με ρεκόρ 1-1-3 στα τελευταία 5 επίσημα ματς. Έχει μάλιστα ανακοινώσει ότι βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή για το καλοκαίρι. Τελευταίο της αποτέλεσμα ήταν το 2-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ για την Bundesliga. Από την άλλη, οι «λατσιάλι», μετά τη νίκη επί της Μπάγερν, στο πρωτάθλημα έκαναν 3 ήττες σε 4 αναμετρήσεις και έχουν χάσει πολύ έδαφος. Το επεισοδιακό 0-1 από τη Μίλαν, με τρεις αποβολές, δείχνει το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας. Η Μπάγερν παίζει όλη τη σεζόν, αφού δεν της έχει απομείνει και κάτι άλλο να διεκδικήσει. Οι προσωπικότητές της θα μπουν μπροστά, με στόχο την ανατροπή. Θα μπει με στόχο να… στραγγαλίσει τη Λάτσιο και να ισοφαρίσει γρήγορα το σκορ του πρώτου αγώνα και στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να βρει γκολ πριν το 25ο λεπτό του αγώνα, που το βρίσκουμε στο 1,90 της Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 21:45 Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Πλίμουθ : 1 (1,95) Betsson
  • 22:00 Μπάγερν Μονάχου – Λάτσιο:  Γκολ πριν το 25′ (1,90) Stoiximan