Η Σάμσουνσπορ αποτελεί μια από τις στοιχηματικές μας επιλογές για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 Φωτογραφία: X-Yılport Samsunspor

BET

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης 25/1/24

24.01.24 | 18:36

Δύο αναμετρήσεις θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά από το πρόγραμμα της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2024. Έκαστες θα είναι από τη Super Lig της Τουρκίας, στην οποία υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η έδρα είναι η δύναμη της Σάμσουνσπορ

Το πρόγραμμα της τρίτης και τελευταίας ημέρας για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος ξεκινά με το ματς της Σάμσουνσπορ κόντρα στην Καϊσερίσπορ. Η ομάδα της Σαμψούντας προέρχεται από τη μεγάλη έκπληξη στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην πρωτοπόρο Φενερμπαχτσέ. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και δέχθηκε μπόλικη πίεση, πήρε το 1-1 σε μια έδρα από την οποία πολλές ομάδες έφυγαν με πολλά γκολ στην… πλάτη τους. Στο γήπεδό της είναι αρκετά σταθερή, καθώς εκεί έχει μαζέψει τους 17 από τους συνολικά 22 βαθμούς της και στα τελευταία 8 παιχνίδια της μετρά 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Στον αντίποδα, η Καϊσερίσπορ είναι σε κάκιστη φόρμα, καθώς έχει 6 διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα και 7 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (μαζί με τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από την Γκεντσλερμπιρλίγκι. Τελευταίος της αγώνας ήταν το 0-1 στην Καισάρεια με αντίπαλο την Ιστανμπούλσπορ, από την οποία ηττήθηκε 0-1, με γκολ που σημειώθηκε στο 90+5′. Η φόρμα και η δυναμική της Σάμσουνσπορ μας οδηγούν στον άσο, τον οποίο βρίσκουμε στο 2,00 της Interwetten.

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας έχει φαβορί

Τρεις ώρες αργότερα, στη Ριζούντα, η Ρίζεσπορ υποδέχεται την Τράμπζονσπορ. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι (το ντέρμπι της Μαύρης Θάλασσας), καθώς τις δύο πόλεις χωρίζουν μόλις 80 χιλιόμετρα. Η γηπεδούχος που βρίσκεται στην 5η θέση, έχει μια έδρα από την οποία δύσκολα θα περάσει οποιαδήποτε αντίπαλός της. Το ρεκόρ της εκεί είναι 7-2-2, ενώ έχει μόλις 9 τέρματα παθητικό. Ναι μεν προέρχεται από την ήττα (2-1) στην έδρα της Αλάνιασπορ, αλλά και εκεί ήταν αρκετά ανταγωνιστική. Από την άλλη, η 3η της βαθμολογίας έχει βελτιωθεί εκτός έδρας σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, αλλά τελευταία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο διασύρθηκε μπροστά στους οπαδούς της με 5-1 από τη Γαλατασαράι την προηγούμενη Κυριακή. Τρία από τα αστέρια της, οι Πεπέ, Τρεζεγκέ και Ονουάτσου (15 από τα συνολικά 36 γκολ της) έχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ενώ μεγάλη είναι και η απώλεια του Μπακασέτα, ο οποίος επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Η Ρίζεσπορ έχει και ως «οδηγό» της το ματς του πρώτου γύρου, όταν κέρδισε με 3-2 στην Τραπεζούντα. Όλα αυτά μαζί μας οδηγούν προς τον άσο που βρίσκουμε σε απόδοση αουτσάιντερ στο 2,82 της Stoximan.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

19:00 Σάμσουνσπορ – Καϊσερίσπορ: 1 (2,00) Interwetten

19:00 Ρίζεσπορ – Τραμπζονσπόρ: 1 (2,82) Stoiximan