Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ – Κυβέρνηση σημειώσατε… διπλό

06.03.24 | 22:24

Χωρίς τον κόσμο του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή (10/3) τον Άρη στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της φετινής Super League. To νομικό επιτελείο του «δικεφάλου» έδωσε σήμερα τη «μάχη» του στα διοικητικά δικαστήρια, όμως αυτή ήταν εξ ορισμού… άνιση!

Για μία κροτίδα, που πυροδοτήθηκε στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, η οποία ούτε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα απείλησε ούτε έβαλε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου ποδοσφαιριστή ή προπονητή, ο ΠΑΟΚ έγινε η πρώτη ομάδα που τιμωρήθηκε από τη ΔΕΑΒ σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου Βρούτση.

ΔΕΝ «ΕΠΑΙΞΕ» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Σήμερα, στα διοικητικά δικαστήρια εξετάστηκε η αίτηση αναστολής της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως αυτή απορρίφθηκε και έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου» θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή τον Άρη μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Αυτό που προκύπτει πάντως από το ρεπορτάζ είναι πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν «έπαιξε» σήμερα μόνη της. Τουναντίον, η αίτηση αναστολής του «δικεφάλου» προκάλεσε την κινητοποίηση της Κυβέρνησης η οποία και είχε νομικό εκπρόσωπο στην όλη διαδικασία!

Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Από την πλευρά τους, οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γνώριζαν εξ αρχής πως δύσκολα θα βίωνε η Κυβέρνηση μία ηχηρή «ήττα» με το… καλημέρα, σε ότι αφορά τις διατάξεις του νόμου Βρούτση.

Παρ’ όλα αυτά, η «μάχη» από πλευράς ΠΑΟΚ, δόθηκε! Συγκεκριμένα, η βάση της υπερασπιστικής γραμμής του «δικεφάλου» στηρίχθηκε στο ότι το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στις 18 Φεβρουαρίου ήταν ένα από τα πιο ήσυχα της ιστορίας των δύο ομάδων, ενώ μεταξύ άλλων υπογραμμίστηκε τόσο η μεγάλη προσπάθεια της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να κυλήσουν όλα ομαλά, όπως τελικά κύλησαν παρά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ, όπως και η υποδειγματική συμπεριφορά των φίλων της ομάδας που γέμισαν την Τούμπα!

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Όπως ήταν φυσικό, τα νέα για «κλειστή» Τούμπα την Κυριακή, δημιούργησαν πολλά αρνητικά συναισθήματα στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Μετά το δίμηνο στο οποίο δεν είχαν το δικαίωμα να βρεθούν στην Τούμπα, την Κυριακή οι φίλοι του «δικεφάλου» θα υποχρεωθούν να παρακολουθήσουν εκ νέου την αγαπημένη τους ομάδα από την τηλεόραση, με τους δέκα χιλιάδες και πλέον κατόχους διαρκείας να δέχονται παράλληλα ακόμα ένα «χτύπημα».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πάντως, έκρουσε το «καμπανάκι» του κινδύνου ενόψει των τεσσάρων επόμενων εντός έδρας αγώνων για τα πλέι οφ, τονίζοντας με διαρροή της πως χρειάζεται η μέγιστη δυνατή προσοχή καθώς αποδείχθηκε περίτρανα πως το παραμικρό μπορεί να βάλει «λουκέτο» στην Τούμπα