Ο Θόδωρος Καρυπίδης Φωτογραφία: Intime

Άρης

«Όχι» του Άρη για τελικό στο ΟΑΚΑ – Ζητά Πανθεσσαλικό

07.03.24 | 16:19

Κάθετος είναι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, για μη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson της 18ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ. Αντί αυτού η νέα του πρόταση είναι η σέντρα του να γίνει στο Πανθεσσαλικό αλλά με κόσμο.

Λίγες ώρες μετά την πρόκριση της ομάδας της Θεσσαλονίκης επί του Παναιτωλικού και τα σενάρια για την έδρα του τελικού έχουνε φουντώσει. Συγκεκριμένα είχανε ξεκινήσει εδώ και μέρες και ειδικότερα από τότε που υπήρξε το ΟΚ για το ΟΑΚΑ. Η αρχική πρόταση της ΠΑΕ Άρης ήταν είτε για Τούμπα είτε για AEL FC Arena αλλά φαίνεται να πέφτει στο κενό.

Ο λόγος; Το θέλω της διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ με κόσμο και όχι στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Στις ώρες που ακολούθησαν της πρότασης επιθυμίας της ΠΑΕ Άρης για Τούμπα ή για AEL FC Arena υπήρξε η άρνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για διεξαγωγή του τελικού στη δική της έδρα. Σε ένα χρονικό σημείο όπου θα έχει ολοκληρωθεί και το μίνι πρωτάθλημα των playoffs έξι μέρες νωρίτερα.

Η απάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη στις πιέσεις που σύμφωνα με πληροφορίες δέχεται για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου τα οικονομικά οφέλη από τον υψηλό αριθμό εισιτηρίων προς τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ είναι: «Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα αλλά θέλω το δίκαιο για τον Άρη».

Κι όσο για την άρνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για παραχώρηση του γηπέδου της Τούμπας υποστηρίζει: «Ας πάμε τότε στη Λάρισα ή και στο Πανθεσσαλικό». Μόνο που για το στάδιο του Βόλου ο Δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, είναι κάθετος για το πως θα δοθούνε τα εισιτήρια έχοντας ενημερώσει εδώ και καιρό την ΕΠΟ. 1.000 προσκλήσεις στους δύο φιναλίστ και από εκεί και πέρα με ακαδημίες της περιοχής.

«Να παρέμβει η κυβέρνηση», είναι η θέση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης και καταλήγει: “Εμείς θέλουμε ο τελικός να γίνει μπροστά σε φιλάθλους και των δύο ομάδων. Όπως γίνεται φανερό πλέον τα πάντα θα ξεκαθαρίσουνε μέσα στις επόμενες ημέρες με το σίριαλ της έδρας του τελικού να θυμίζει κάτι από πέρσι μόνο που τη φορά αυτή δεν γίνεται λόγος για το εξωτερικό.