ΡΟΜΠΙ ΚΙΝ Φωτογραφία: INTIME

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Κιν: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγουδούσαν ενώ έχαναν»

07.03.24 | 23:09

Ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, στάθηκε στην ατμόσφαιρα των οπαδών του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήθελα να πω το εξής. Πριν τον αγώνα το 99% του κόσμου ήξερε ότι θα παίξουμε με μία πολύ πιο δυνατή ομάδα. Αυτό που ειπα στους παίκτες μου ότι αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, το αποτέλεσμα θα έρθει. Δεχθήκαμε πολύ πίεση και όπως είπα και πριν, τίποτα δεν έχει τελειώσει».

«Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες, γιατί έμειναν πιστοί στο πλάνο. Είχαν ενέργεια και επιθυμία να νικήσουν το παιχνίδι. Μακάρι να έπαιζα ξανά και ειδικά σε τέτοια ατμόσφαιρα. Μου άρεσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού γιατί τραγουδούσαν ακόμα και όταν έχαναν».

«Όχι, είναι προσβλητικό για τους παίκτες στο ρόστερ. Όσοι έπαιξαν απόψε ήταν υπέροχοι αλλά κανένας δεν θα πρέπει να θεωρεί ότι έχει δεδομένη θέση στην εντεκάδα».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που το είδα. Αυτό που είπα στους παίκτες μου είναι να δείξουν τόλμη. Αυτό που τους είπα είναι να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον και το ματς. Αυτό που τους είπα επίσης είναι ότι η μπάλα είναι πάντα πιο γρήγορη από τον παίκτη, επομένως θα πρέπει να καλύπτουν τους χώρους».