Ο Θόδωρος Καρυπίδης Φωτογραφία: Intime

Άρης

Πάει στην Τούμπα με το μυαλό στον τελικό

08.03.24 | 12:40

Το σίριαλ του που θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson αποτελεί το βασικό μέλημα της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για τον Άκη Μάντζιο, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του υπάρχει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, στην άδεια Τούμπα, για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο τελικός με τον Παναθηναϊκό στις 18 Μαΐου μπορεί να περιμένει. Εξάλλου μέχρι τότε υπάρχουνε 10 παιχνίδια σε ένα μίνι-πρωτάθλημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη ετοιμότητα των «κιτρινόμαυρων» για το ραντεβού της χρονιάς τους. Για την διεκδίκηση ενός τίτλου αλλά και συνάμα ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό για τα προκριματικά του UEFA Europa League.

Ο Μάντζιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του και πάλι μετά από αρκετά παιχνίδια. Κι αυτό γιατί Τζούρασεκ και Βερστράτε όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δώσουν το παρών στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (10/3). Κάτι που αναμένεται σε σημαντικό βαθμό να φανεί καθώς ανεβάζουν ταχύτητα στις τελευταίες προπονήσεις.

Στο θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου, το σίριαλ αναμένεται να συνεχιστεί με την ΠΑΕ Άρης να δείχνει αποφασισμένη να στηρίξει την αρχική της θέση. Όχι στο ΟΑΚΑ. Ναι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με κόσμο, έχοντας προτείνει ακόμη και το AEL FC Arena. Κάτι που φάνηκε και στην επικοινωνία που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο.

Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουνε σε μεγάλο βαθμό όταν όλες οι πλευρές καθίσουνε στο ίδιο τραπέζι για την τελική απόφαση. Όσον αφορά το θέμα του Πανθεσσαλικού Σταδίου σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ποια θα είναι η θέση που θα κρατήσει ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Βόλου και αν θα παρεκκλίνει της αρχικής του.