Καβάλα: Πλήρης και με διπλό δέλεαρ για το «13/13» στην Κομοτηνή – Γυρνούν Περδίκης, Σαμπανίδης Φωτογραφία: Intime

Α Όμιλος

Καβάλα: Πλήρης και με διπλό δέλεαρ για το 13/13 στην Κομοτηνή

09.03.24 | 09:14

Με νέα πρόσωπα τους Σαμπανίδη και Περδίκη, που εξέτισαν τις ποινές τους και αναμένεται να πάρουν ξανά θέσεις σε επίθεση και άμυνα αντίστοιχα, η Καβάλα ολοκληρώνει την προετοιμασία για το κυριακάτικο (10/3) ντέρμπι… άλλων εποχών στην Κομοτηνή με τον τρίτο στον Α’ Όμιλο της Γ’ Εθνικής, Πανθρακικό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Τίμο Καβακά, που μετά το ροτέισον με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης αναμένεται να επαναφέρει στο βασικό σχήμα κάποιους παίκτες, όπως ο Αστράς στην εστία και πιθανότατα οι Γκέκας και Τζελίδης, με τον Νάση Στοϊνοβιτς να συναντά την πρώην ομάδα του.

Με κόσμο στην Κομοτηνή

Στο πλευρό για τους Καβαλιώτες θα είναι και αρκετοί φίλαθλοι, αφού στα social media της ομάδας ανακοινώθηκε εκδρομή για τη Ροδόπη.

Στόχος των «αργοναυτών» είναι η 13η σερί νίκη, ενώ υπάρχουν δυο επιμέρους κίνητρα για τους πρωτοπόρους. Αφενός να κερδίσουν τη μόνη ομάδα που δε νίκησαν φέτος στο «Ανθή Καραγιάννη» (0-0 στον πρώτο γύρο) και αφετέρου να ανοίξουν (αυτό ίσως να μη γίνει τώρα) την… ψαλίδα της διαφοράς από τους διώκτες τους σε διψήφιο αριθμό.

Αυτή τη στιγμή ο ΑΟΚ είναι στο +9, ενώ διψήφια διαφορά στην κατηγορία έχει μόνο ο Πανιώνιος, στον Δ’ Όμιλο, με το +12 από τον δεύτερο Εθνικό.

Το… μαγικό 70

Βεβαίως, οι «γαλάζιοι» ποντάρουν στη φόρμα και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του πρώτου σκόρερ του ομίλου, Βασίλη Παπαδόπουλου, με 21 γκολ, έχοντας προς το παρόν την καλύτερη επίθεση σε όλους τους ομίλους με 70 τέρματα ενεργητικό, αλλά και την καλύτερη συγκομιδή βαθμώνν, επίσης με… 70. Επίσης, έχουν και την καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων σε κάθε γκρουπ, με το εντυπωσιακό +61.