Επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα οι κόκκινοι «δίαβολοι» στο «Όλντ Τράφορντ» Χ: Premier League Twitter

Διεθνή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Έβερτον 2-0: Επιστροφή στις νίκες από την άσπρη βούλα (vid)

09.03.24 | 16:37

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε στο Ολντ Τράφορντ 2-0 της Έβερτον με πέναλτι των Μάρκους Ράσφορντ και Μπρόυνο Φερνάντες, και εξασφάλισε ένα σημαντικό τρίποντο για τη μάχη στην έξοδο στο Champions League την επόμενη χρονιά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 6η θέση με 47 βαθμούς, στο -3 πλέον από την Τότεναμ και στο -8 από την Άστον Βίλα. Στον αντίποδα η Έβερτον έμεινε στη 16η θέση και στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, παραμένοντας για εντέκατο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη.

Προβάδισμα με βοήθεια… Γκαρνάτσο

Ο Γκαρνάτσο έκανε ωραία προσποίηση στον Ταρκόφσκι, ο οποίος ανέτρεψε στον Αργεντινό επιθετικό και ο διαιτητής του ματς, Σάιμον Χούπερ, έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες, που ήταν εύστοχος, ανοίγοντας το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους».

Οι γηπεδούχοι στο 36′ έκαναν το 2-0, ξανά με πρωταγωνιστή το Γκαρνάτσο που έκανε την προσποίηση, μπήκε στην περιοχή και κέρδισε ξανά πέναλτι από ανατροπή του Γκόντφρι αυτή τη φορά.

Ο Ράσφορντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Πίκφορντ, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του (2-0).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Έβερτον 2-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Λίντελεφ, Μέινου (78′ Άμραμπατ), Καζεμίρο, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (83′ Άντονι), Ράσφορντ

Έβερτον: Πίκφορντ, Γκόντφρι, Ταρκόβσκι, Μπρεϊθγουέιτ, Μικολένκο, Χάρισον (61′ Γκόμπιν), Ονάνα, Γκάρνερ (75′ Γιανγκ), ΜακΝίλ, Ντουκουρέ (61′ Γκόμες), Μπέτο (61′ Κάλβερτ-Λιούιν)