Πιερικός: Με πέντε απουσίες κόντρα στα Τρίκαλα

Β Όμιλος

Πιερικός: Ανοιχτοί λογαριασμοί με Σβορώνο, 1-1 στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου Πιερίας

25.01.24 | 14:38

Μοιρασιά στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για Πιερικό και Σβορώνο που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, με το εισιτήριο πρόκρισης για τους «4» του Κυπέλλου Πιερίας να ξεκαθαρίζει στη ρεβάνς στην έδρα του ΓΑΣ.

Σκόραραν δυο νεοαποκτηθέντες

Στον πρώτο προημιτελικό, με αρκετές ιδιαιτερότητες, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη άνοιξε το σκορ με τον νεοαποκτηθέντα Νίκο Χατζή στο 30΄, με το πρώτο του γκολ στην τρίτη του συμμετοχή.

Και η απάντηση του Πιερικού είχε… άρωμα νέου αποκτήματος, αφού ο Βασίλης Φράγκος άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της νέας του ομάδας σημειώνοντας το 1-1 στο 44΄ με πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν με σουτ του Λάμπογλου στο 63΄.

May be an image of 7 people, people playing football, people playing soccer and grass

Ντεμπούτο Χαρτσιά στο Σβορώνο

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» έκανε ο Κώστας Χαρτσιάς, που έπαιξε όλο το δεύτερο μέρος κόντρα σε μια πρώην ομάδα του (από το 2019 ως το 2022 στον Πιερικό, διατελώντας και αρχηγός).

May be an image of 7 people, people playing soccer, people playing football and grass

Με Χατζηπουργάνη στον πάγκο ο Πιερικός

Αξίζει να σημειωθεί οτι στον πάγκο του Πιερικού δεν κάθισε ο Νίκος Θεοδοσιάδης, καθώς βρίσκεται σε σεμινάριο προπονητικής στην Αθήνα και τους «μελανόλευκους» καθοδήγησε ο συνεργάτης του στο τιμ, Γιάννης Χατζηπουργάνης.

Πιερικός-ΓΑΣ Σβορώνου 1-1

Πιερικός (Γιάννης Χατζηπουργάνης): Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Δεληγιάννης, Μακρίδης, Κωνσταντινίδης (53’ Μυρωτής), Ιρινιμπαμπάτζι (46’ Κατσαβάκης), Μαυρίδης, Καλαϊτζής, Φράγκος (64’ Κατσιαμήτας), Οικονομίκος (46’ Μπαλογιάννης), Ματζαλάκου (80’ Στραβογιάννης).

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιώργος Καμπερίδης) : Ζωγράφος, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Καραγκούνης, Βούλγαρης, Δημηνάς (84’ Ίτσιος), Κοντοθανάσης, Λάμπογλου (84’ Βύρος), Ξυδούς (75’ Κυρτέγος), Χατζής (61’ Δεμηρτζόγλου), Κυπαρίσσης (46’ Χαρτσιάς).