Αναβλήθηκε το δικαστήριο για τους οπαδούς στο Λαμία - ΑΕΚ Φωτογραφία: Intime

ΑΕΚ

Αναβλήθηκε το δικαστήριο για τους οπαδούς στο Λαμία – ΑΕΚ

11.03.24 | 14:50

Το δικαστήριο, για το άναμμα δύο πυρσών σε ταράτσα πολυκατοικίας από φιλάθλους της ΑΕΚ, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (4-0) πήρε αναβολή και οι έξι κρατούμενοι αφέθηκαν, προσωρινά, ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μένει να αποφασιστεί πότε θα οριστεί η νέα ημερομηνία εκδίκασης.

Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν αναβολή για την Τετάρτη και αυτομάτως αφέθηκαν ελεύθεροι με μόνο όρο να παρουσιαστούν την Τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Την Τετάρτη οι έξι φίλοι της ΑΕΚ θα δικαστούν για τους πυρσούς που άναψαν σε ιδιωτικό χώρο (και όχι στις κερκίδες) και δεν τους πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ορισμένοι φίλοι της «ένωσης» που παρακολουθήσαν το παιχνίδι από ταράτσες σπιτιών, μετά το παιχνίδι, συλλήφθηκαν από την Αστυνομία επειδή άναψαν δύο πυρσούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο νέος νόμος είναι αρκετά αυστηρός για όλα τα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας. Οι οπαδοί του «δικεφάλου» ήταν γύρω στους 40.

Η Λαμία, όμως, με ανακοίνωσή σημείωνε πως το «Αθανάσιος Διάκος» πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την διεξαγωγή παιχνιδιών. Ωστόσο, η Αρμόδια Αρχή είχε άλλη άποψη και ανέφερε πως ουδέποτε έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ να προβαίνουν στην κατάσταση αυτή, παρόλο που η διοίκηση της ομάδας είχε ενημερώσει τους φιλάθλους της να μην πλησιάσουν το γήπεδο για την δική τους ασφάλεια.