Στολτίδης: «Ελάχιστες πιθανότητες σωτηρίας η Δόξα Δράμας» (vid) Φωτογραφία: Doxa Dramas FC / Δόξα Δράμας (Facebook)

Γ' Εθνική

Στολτίδης: «Δεν υπάρχουν χαμόγελα μέχρι να σωθεί η Δόξα Δράμας» (vid)

11.03.24 | 20:15

Για τη νίκη με τον ουραγό Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας με 4-1 μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Ιεροκλής Στολτίδης.

Ο Κοζανίτης προπονητής των «Μαυραετών» επεσήμανε οτι η ομάδα του, παρότι έχει τρία απανωτά τρίποντα στο… σπίτι της δε μπορεί να χαμογελά, ειδικά όσο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο «Ιέρο» ανέφερε αρχικά: «Τα χαμόγελα θα επιστρέψουν όταν σωθεί η ομάδα, μέχρι τότε δεν υπάρχουν χαμόγελα. Αν δε σωθεί, μέχρι τότε δεν έχουμε χαμόγελα. Ο αγώνας είναι συνεχής και δύσκολος. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Όπως κάναμε σε αυτό το παιχνίδι και κερδίσαμε και προχωράμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο, από τώρα και στη συνέχεια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και μετά είναι ο τρόπος που έρχεται. Ωραίο είναι να βλέπεις ελκυστικό ποδόσφαιρο για τον κόσμο, αλλά καιγόμαστε για βαθμούς».

«Είχαμε επιθετικό πνεύμα, χάσαμε την ψυχραιμία μας στο 2-1»

Πιο ειδικά για το ματς με τους Ημαθιώτες, ο παλαίμαχος Ολυμπιακού και Ηρακλή τόνισε: «Η Αγία Μαρίνα δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνει η βαθμολογική της θέση. Να μη ξεχνάμε οτι πριν κάποιες αγωνιστικές κέρδισε την πρωτοπόρο Καβάλα, άρα μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Μπήκαμε στο παιχνίδι να το τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Είχαμε επιθετικό πνεύμα και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς. Όταν γίνεται αυτό απλοποιούνται τα πράγματα για τη συνέχεια.

Μετά το τέρμα του αντιπάλου, ένα καταπληκτικό γκολ, όπως και στην έδρα του Πανθρακικού-δεχόμαστε τέρματα που μπορεί να μη δούμε ξανά αυτή τη χρονιά-λογικό είναι τα παιδιά να βγάλουν μια νευρικότητα, μετά το 2-1. Χάσαμε λίγο την ψυχραιμία, κάναμε πιο εύκολα λάθη, τα μαρκαρίσματά μας δεν ήταν τόσο σωστά. Έχει λογική αυτό. Τα παιδιά, όπως έχω πει ξανά, παίζουν πάντα με την πλάτη στον τοίχο. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό, όταν έχεις πολλά νεαρά παιδιά, χωρίς πολλές εμπειρίες και χωρίς μεγάλες παραστάσεις. Σε καμία περίπτωση δεν ανησύχησα, πίστευα οτι θα πετύχουμε και άλλα τέρματα, όπως και κάναμε και κερδίσαμε το παιχνίδι».

«Να βελτιωθούμε και να κάνουμε μεγάλο ματς, με πολύ λίγα λάθη»

Ενόψει Νέστου Χρυσούπολης, το Σάββατο εκτός και εν συνεχεία ξανά εκτός με την πρωτοπόρο Καβάλα, ο Στολτίδης υπογράμμισε: «Λέμε μόνο για το επόμενο ματς, η Καβάλα είναι μετά. Πρέπει να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι, για τη νίκη με το Νέστο. Να πάμε να κερδίσουμε, όπως είναι η βαθμολογία οι νίκες είναι που μας κάνουν να πιστεύουμε και μας φέρνουν πιο κοντά στη σωτηρία, παρά κάποιο άλλο αποτέλεσμα.

Δύσκολο ματς πάρα πολύ, πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την απόδοσή μας, σε σχέση με τα δυο προηγούμενα ματς, παρότι νικηφόρα. Με τη Χρυσούπολη στην έδρα της πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο ματς, να κάνεις πολύ λίγα λάθη στο παιχνίδι σου. Να είσαι 100% αυτοσυγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια. Έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες, που μπορούν να σε τιμωρήσουν ανά πάσα στιγμή, αν χαλαρώσεις λίγο. Θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».