Ολυμπιακός - Group Therapy Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Group therapy με αυτοκριτική και υποσχέσεις στον Ρέντη

12.03.24 | 08:18

Όσα έγιναν στα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό προκάλεσαν τριγμούς στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αφού η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη και των προσδοκιών αλλά και των δικών της προηγούμενων εμφανίσεων.

Την επόμενη του ντέρμπι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μάζεψε στους παίκτες του και τους μίλησε σε αυστηρό ύφος για όσα είδε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και για αυτά που έρχονται.

«Πάλι παίξαμε πολύ άσχημα. Πάλι δεν κάναμε τίποτα από όσα είπαμε πριν από το παιχνίδι. Πως γίνεται να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ; Δεν παίζουμε άμυνα. Κάνουμε τα ίδια λάθη. Είμαστε περισσότεροι στην άμυνα και δεν αντιδρούμε σωστά. Δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια πάντα θα το πληρώνουμε. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά δεν ήμασταν πιεστικοί στην επίθεση μας. Παρά το γεγονός πως είχαμε δύο επιθετικούς δεν τους πιέσαμε ποτέ σωστά. Κάναμε πολλές σέντρες και χωρίς να έχουμε όσους παίκτες έπρεπε στην αντίπαλη περιοχή. Οι αποστάσεις των γραμμών μας ήταν μεγάλες. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος τεχνικός για να συμπληρώσει: «Δε μπορούμε να αλλάξουμε ότι έγινε αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας ξεκινώντας από την αναμέτρηση με την Μακάμπι. Να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι. Μετά έρχεται η διακοπή για να δουλέψουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι μας στοιχεία που μας λείπουν».

Μετά την ομιλία του Μεντιλίμπαρ τον λόγο πήραν οι ποδοσφαιριστές. Μίλησαν οι περισσότεροι από αυτούς και έκαναν την αυτοκριτική τους χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια σε κάποιες περιπτώσεις. Άπαντες αποδέχθηκαν τις ευθύνες τους και συμφώνησαν πως ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να παραιτηθεί. Πως θα κάνουν ότι μπορούν για να εμφανιστεί η καλή εκδοχή της ομάδας, δίνοντας μόνο μάχες μέχρι το τέλος