Αστέρας Τρίπολης πανηγυρικό Φωτογραφία: Intime

Αστέρας AKTOR

Στα playouts ο Αστέρας Τρίπολης θα προετοιμάσει το μέλλον του

12.03.24 | 22:16

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Ο Αστέρας Τρίπολης βαθμολογικά δεν έχει κάποιο διακύβευμα με τη συμμετοχή του στα playouts της Stoiximan Super League, ωστόσο δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στα 7 παιχνίδια που του απομένουν για το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς δεν κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, παρόλο που για μεγάλο διάστημα έδειχνε η πιο πιθανή -εάν όχι η πιο ικανή- για να τα καταφέρει. Τελικά, η Λαμία ήταν αυτή που θα παίξει στα playoffs, με 3 βαθμούς παραπάνω.

Στα playouts οι Αρκάδες θα ετοιμάσουν το μέλλον τους, δηλαδή θα ξεκινήσουν να βάζουν από τώρα τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι αγώνες που ακολουθούν, με πρώτο αυτόν κόντρα στον Βόλο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», θα έχουν χαρακτήρα… προετοιμασίας, αλλά σε κανονικές αγωνιστικές και άκρως ανταγωνιστικές συνθήκες.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει μεγάλο ρόστερ, αλλά και εξαιρετικές ακαδημίες

Άλλωστε, ο Αστέρας Τρίπολης έχει πολύ μεγάλο ρόστερ και οι παίκτες του θα κληθούν να αποδείξουν ότι έχουν θέση στα πλάνα του προπονητή τους και για την ερχόμενη σεζόν. Επίσης, δεν πρέπει να λησμονείται το γεγονός ότι ο σύλλογος διαθέτει μια εξαιρετική ακαδημία, η οποία βγάζει συνεχώς νέα παιδιά, κάποια από τα οποία δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Κοινώς, ενόψει των επόμενων 7 ματς που απομένουν μέχρι να έρθει η ώρα άπαντες να απολαύσουν τις διακοπές τους, στον Αστέρα Τρίπολης μόνο… διακοπές δεν θα θυμίζει αυτό το διάστημα. Τα playouts θα είναι ευκαιρία για την ομάδα να δοκιμάσει και να προετοιμάσει το μέλλον της.