Φωτογραφία: Intime

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

Επιβεβαίωση του Μonobala: Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου Betsson

13.03.24 | 11:20

Τα όσα αναφέρει η προκήρυξη της για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson θα εφαρμόσει η ΕΠΟ όπως αποφασίστηκε στην σημερινή (13/3) σύσκεψη, πράγμα που σημαίνει ότι το Πανθεσσαλικό θα ειναι το γήπεδο το οποίο θα γίνει ο τελικός.

Οπως σας είχε μεταφέρει πρώτο το monobala.gr απο χθες (12/3) το στάδιο του Βόλου ηταν αυτό το οποίο πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε να γίνει το τελικός.

Ο λόγος για τον οποίο απορρίφθηκε το ΟΑΚΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το υψηλό κόστος για να μπουν οι κάμερες, το οποίο «αγγίζει» τις 600 χιλ. ευρώ.

Υπενθμίζεται ότι η προκήρυξη τονίζει ρητά: «Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει αύριο (14/3) η συνάντηση της ΕΠΟ με τους δύο φιναλίστ  Άρη και Παναθηναικό.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».