Φωτογραφία: Eurokinissi

Διαιτησία

H Super League 2 χρωστάει τα περσινά οδοιπορικά στους διαιτητές

13.03.24 | 13:35

Γράφει: Avatar photo

Ένα σημαντικό πρόβλημα ταλαιπωρεί από τη αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου όλους τους διαιτητές που σφύριξαν πέρσι παιχνίδια της Super League 2. Αναφερόμαστε στους ρέφερι της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας αλλά και σε εκείνους από τον πίνακα της Super League, που ορίστηκαν από την ΚΕΔ στις αναμετρήσεις της SL2.

Τα χρήματα αφορούν τα οδοιπορικά από τα ταξίδια που έκαναν οι ρέφερι για να μεταβούν στα γήπεδα. Με ταξί ή με δικά τους αυτοκίνητα. Τα έχουν πληρώσει από την τσέπη τους και σε ορισμένες περιπτώσεις το ποσό είναι αρκετά μεγάλο. Η ιστορία έχει παρελθόν. Το πρόβλημα δεν προέκυψε ξαφνικά φέτος.

«Καθάρισε» ο Μάνταλος

Παρόμοια ήταν η κατάσταση και πέρσι. Τους χρωστούσαν τα προπέρσινα οδοιπορικά!!! Όμως παρενέβη ο Σταύρος Μάνταλος και βρέθηκε λύση. Το μέλος της ΚΕΔ ζήτησε να καταβληθούν οι οφειλές και η ΕΠΟ έβαλε πλάτη. Ο Μάνταλος έκανε και κάτι άλλο σημαντικό. Απαίτησε για τη φετινή σεζόν να δίνονται τα χρήματα στους ρέφερι για τα οδοιπορικά πριν από κάθε ματς.

Όντως βρήκε ανταπόκριση και τα οφειλόμενα για τα φετινά παιχνίδια είναι λίγα. Όμως για τα αντίστοιχα της σεζόν 2022-2023 δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Οι ρέφερι απευθύνθηκαν στη διοίκηση της SL2 αλλά δεν βρήκαν άκρη. Ίσως περιμένει να δώσει τη λύση πάλι η ΕΠΟ το καλοκαίρι. Οι ρέφερι έμαθαν ότι με τα λεφτά που προορίζονται για εκείνους και αφορούν τα οδοιπορικά, καλύπτονται οι εισφορές για το IKA των ομάδων της κατηγορίας.