ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Φωτοραφία: Intime

Ολυμπιακός

Γίνονται θαύματα;

13.03.24 | 16:50

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για την Σερβία με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες του για μια ιστορική ανατροπή.

Πρώτο ζητούμενο, να βγάλει αντίδραση. Να δείξει μια διαφορετική αγωνιστική νοοτροπία και μαχητικότητα συγκριτικά με τα δύο τελευταία παιχνίδια. Δεύτερο ζητούμενο, να προηγηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στην ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τους «16» του UEFA Conference League. Αν δεν συμβούν αυτά τα δύο τότε δεν θα μπορεί να συζητά για οτιδήποτε ο Ολυμπιακός που ούτως ή άλλως μετά το 1-4 του Φαλήρου την περασμένη Πέμπτη έχει μπροστά του μια φοβερά δύσκολη αποστολή.

Η πρόκριση ωστόσο δεν είναι το μόνο κίνητρο για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς για την δική τους βαθμολογία στην Ουέφα, ενώ επιτακτική κρίνεται και η αλλαγή κλίματος με ένα καλό αποτέλεσμα αφού ακολουθεί η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων.

Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Δευτέρα, ο προπονητής ανέλυσε τι δεν πήγε καλά και τώρα καλούνται άπαντες να δείξουν με πράξεις πως όσα έγιναν απέναντι σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν τους αντιπροσωπεύουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το πως θα προσεγγίσει το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την εικόνα που είχε η ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια. Σκέφτεται διάφορα ο Βάσκος τεχνικός και μένει να δούμε αν και πόσα πρόσωπα θα αλλάξει και κυρίως τον σχηματισμό που θα διαλέξει να παρατάξει την ομάδα του.