Φωτογραφία: Intime

ΠΑΣ Γιάννινα

Ξανά άτυχος ο Νάγκι, χάνει την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο

14.03.24 | 14:48

Άτυχος στάθηκε ξανά ο Γκέργκελι Νάγκι. Ο Ούγγρος γκολκίπερ του ΠΑΣ τραυματίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής (13/03) προπόνησης κι ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας για το πρώτο ματς των playouts με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (Σάββατο 16/03, 19:30 ) μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, θ΄ αναγκαστεί να… ξαναμπει στα πιτς.

Ο τερματοφύλακας του «Άγιαξ της Ηπείρου» υπέστη κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του χεριού του, κάτι που αρχικά δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν και ιδιαίτερα από τον ίδιο. Εξετάστηκε από τον γιατρό και τότε διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν πιο σοβαρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Νάγκι θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως εκτός απρόοπτου θα είναι  «ετοιμοπόλεμος» για το εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, για την 2η αγωνιστική των playouts (30/03, 19:30).

Η σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στην αμυντική μετάβαση της ομάδας, καθώς και στις στατικές φάσεις. Η αποστολή θ΄ αναχωρήσει εντός της ημέρας για την Αθήνα, όπου θα κάνει άλλη μία προπόνηση την Παρασκευή (15/03), με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των Ηπειρωτών για την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.