Χ: Sunderland AFC Twitter

Άρης

Άρης: Ενισχύεται στα χαφ με Τζούισον Μπένετ

25.01.24 | 21:11

Ο Άρης συμφώνησε σε όλα με το 19χρονο Τζούισον Μπένετ της Σάντερλαντ για τον δανεισμό με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται να ενισχύσει το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο 19χρονος Κοσταρικανός θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του, γι’ αυτό εξάλλου ο αγγλικός σύλλογος επένδυσε το ποσό των 1.3 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι όταν απέκτησε τα δικαιώματά του από τη Χερεντιάνο.

Η «προϋπηρεσία» του Μπένετ

Τον Αύγουστο του 2022 μετακόμισε στην Αγγλία και εντάχθηκε στην U21 της Σάντερλαντ για να ακολουθήσει η προώθησή του στην πρώτη ομάδα. Φέτος αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια στην Championship αλλά και στο Κύπελλο Αγγλίας έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ και καθώς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον ρόλο του, εκδήλωσε την επιθυμία αποχώρησής του από την ομάδα.

Να σημειώσουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα έχει και οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι για την αγορά του Μπένετ από τις «μαύρες γάτες» έναντι 3 εκατ. ευρώ.

Αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κέβιν Χιμένεθ ο οποίος με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο twitter έγραψε

«Ο Μπένετ ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη για να ενταχθεί στην ομάδα ως δανεικός από τον Άρη. Έχει ήδη υπογράψει τον δανεισμό και το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Ελλάδα».