ΝΤΟΡ ΠΕΡΕΤΖ Φωτογραφία: Intime

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Πέρετζ για αποκλεισμό από Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι συνέβη»

15.03.24 | 12:24

Ένα πολύ δύσκολο βράδυ ήταν το χθεσινό για τον κεντρικό μέσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντορ Πέρετζ, στη ρεβάνς της Σερβίας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του Conference League και ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, ευρισκόμενος σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσε να εξηγήσει το πώς συνέβη αυτή η ανατροπή.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης στην οποία βρισκόταν, είναι το γεγονός πως αδυνατούσε να κάνει ανάλυση του αγώνα μετά το τέλος του. Μάλιστα, δήλωσε πως πρέπει να ξαναδεί το ματς για να καταλάβει τι έγινε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέρετζ: «Δεν ξέρω πως να συνοψίσω όσα συνέβησαν. Πραγματικά δεν ξέρω. Πρέπει να ξαναδώ το παιχνίδι για να σας πω τι συνέβη. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Θέλαμε πολύ να προκριθούμε στα προημιτελικά και να πετύχουμε κάτι ιστορικό ως ομάδα, ως συμπαίκτες και ως σύλλογος, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Δεν επιτρέπεται να κάνουμε τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι μαζί μια ομάδα. Μαζί πανηγυρίζουμε στις νίκες και μαζί βιώνουμε την αποτυχία».