Αταλάντα στοιχηματικές επιλογές ημέρας Φωτογραφία: Χ-Marten de Roon

BET

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Κυριακής 17/3/24

16.03.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Κυριακής 17 Μαρτίου 2024, η μια από την Τουρκία και η άλλη από την Ιταλία.

Προγνωστικά στοιχήματος: Επικίνδυνη «στροφή» για τη Φενέρμπαχτσε

Στις 18:00 η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε για την 30ή αγωνιστική της Super Lig στην Τουρκία. H γηπεδούχος διέλυσε 5-1 την Καραγκιουμρούκ κι ας έμεινε πίσω στο σκορ στο 14′. Δύο αυτογκόλ (32′, 64′) της έδωσαν… αέρα, στη συνέχεια δικοί της παίκτες της έδωσαν το τρίποντο σχετικά εύκολα στη συνέχεια, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην 3η θέση στο +3 από την Μπεσίκτας και ελπίζει βάσιμα ότι θα κρατήσει τη θέση, για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη νίκησε πολύ πιο δύσκολα από ό,τι μαρτυρά το τελικό 4-1 την Πέντικσπορ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 30′, αλλά στην επανάληψη έκανε ρελάνς με τέρμα στο 59′ και εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, με πένατι στο 87′ μπήκε μπροστά στο σκορ. Όταν είχε δύο παίκτες παραπάνω στο γήπεδο πέτυχε άλλα δύο γκολ στο 90+4′ και το 90+7′. Την Πέμπτη εξασφάλισε τελικά την ευρωπαϊκή της συνέχεια παρά την ήττα 0-1 με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, χάρη στη νίκη της με 3-0 στο Βέλγιο. Όχι η καλύτερη έδρα για να παίξει η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League… τα ρέστα για τον τίτλο, ωστόσο εκτός έδρας ανταποκρίνεται εξαιρετικά σε αυτά τα παιχνίδια όπως μαρτυρά το αήττητο 13-1-0. Πάμε στο διπλό σε απόδοση 1,73 στην Interwetten που είναι δίκαιη.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ευκαιρία για την Αταλάντα να τρέξει σερί

Στις 19:00 η Αταλάντα υποδέχεται τη Φιορεντίνα για την 29η αγωνιστική της Serie A. Η γηπεδούχος δεν έχει κερδίσει σε 4 σερί ματς στο πρωτάθλημα, αλλά σε δύσκολο πρόγραμμα με τις τέσσερις πρώτες της βαθμολογίας. Στο 2-2 στην Γιουβέντους είχε και τύχη. Προηγήθηκε στο 35′ και παρόλο που το ματς γύρισε (66′, 70′), ισοφάρισε στο 75′ για το τελικό αποτέλεσμα. Μεσοβδόμαδα νίκησε με 2-1 τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πέρασε στους «8» του Europa League, εκεί όπου θα συναντήσει τη Λίβερπουλ (κακή κλήρωση δεδομένα). Η καλή της εμφάνιση κόντρα στη Ρόμα, δεν κατάφερε να της δώσει και τη νίκη, αφού ισοφαρίστηκε στο 90+4′ για το τελικό 2-2. Πήρε προβάδισμα στο 18′, στις λίγες φάσεις της αντιπάλου δέχθηκε γκολ στο 58′ για το 1-1, πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 69′, έχασε πέναλτι στο 80′ και στο τέλος το πλήρωσε. Στην Ευρώπη εξασφάλισε τη συνέχειά της στο Conference League, καθώς της ήταν αρκετό το 1-1 με τη Μακάμπι Χάιφα. Ευνοϊκή και η κλήρωση για τα προημιτελικά, όπου θα βρει τη Βικτόρια Πλζεν. Η Αταλάντα έχει καλή εικόνα στα παιχνίδια της κι ας μην παίρνει αποτελέσματα, μπορεί από αυτό το ματς να τρέξει ένα νικηφόρο σερί. Η Φιορεντίνα εκτός έδρας δεν είναι στα καλύτερά της στο πρωτάθλημα, όπως δείχνει και το 1-3-5 εσχάτως. Πάμε με τον άσο στο 1,90 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 18:00 Τραμπζονσπόρ – Φενέρμπαχτσε: 2 (1,73) Interwetten
  • 19:00 Αταλάντα – Φιορεντίνα: 1 (1,90) Novibet