Νέα επίσκεψη Νταβέλη στους θεσμικούς της Λάρισας - Είδε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Φωτογραφία: aelfc.gr

ΑΕΛ

Νέα επίσκεψη Νταβέλη στους θεσμικούς της Λάρισας – Είδε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

17.03.24 | 23:25

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, συνεχίζοντας τις επισκέψεις στους θεσμικούς φορείς της Λάρισας, όπως έχει προαναγγείλει η διοίκηση.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να αναλύσουν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν σε όλα τα τρέχοντα θέματα και προβλήματα της κοινωνίας της Λάρισας.

Ο Περιφερειάρχης παρόλο το βεβαρημένο πρόγραμμά του και το φόρτο εργασίας, ήταν γνώστης των θεμάτων των «βυσσινί» και είχε τη δυνατότητα να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, την πραγματική διάσταση των γεγονότων και «την προσπάθεια της ΑΕΛ να διεξαχθούν τα playoffs βάσει των κανόνων της προκήρυξης της Super League 2», όπως τονίζει χαρακτηριστικά η θεσσαλική ομάδα.

Ο Δημήτρης Κουρέτας, χρόνια φίλαθλος της ομάδας ΑΕΛ αλλά και γνώστης του ελληνικού ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, «υποστήριξε το δικαίωμα συμμετοχής της ΑΕΛ σε playoffs που επικρατεί η διαφάνεια και η ισονομία» επισημαίνει η ομάδα της Λάρισας.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην προσπάθεια της ιστορικής ομάδας να προχωρήσει σε project όπως το «Premium Members Club», που θα θα καταδείξουν τη δυναμική που κατέχει η ΑΕΛ μέσα κι έξω από τη Λάρισα.

Τέλος, ο Αχιλλέας Νταβέλης παρέδωσε το μίνι εισιτήριο διαρκείας και χειροποίητο έμβλημα της ΑΕΛ.