Στολτίδης: «Δεν έχει πολυτέλεια να παίζει για ισοπαλία η Δόξα Δράμας» (vid) Φωτογραφία: Doxa Dramas FC / Δόξα Δράμας (Facebook)

Α Όμιλος

Στολτίδης: «Δεν έχει την πολυτέλεια να παίζει για την ισοπαλία η Δόξα Δράμας» (vid)

17.03.24 | 18:12

Για την ήττα από το Νέστο στη Χρυσούπολη, με 3-2 και παρά τη μεγάλη προσπάθεια, το δύσκολο ματς που έπεται εντός με την πρωτοπόρο Καβάλα, αλλά και την προσπάθεια σωτηρίας, μίλησε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Ιεροκλής Στολτίδης, στα social media της ιστορικής ομάδας.

Υπενθυμίζεται οτι οι «Μαυραετοί» είναι στο -7 από τις θέσεις σωτηρίας, 7 στροφές πριν το φινάλε και στο -5 από την 11η θέση, τη ζώνη του μπαράζ.

Ο προπονητής των Δραμινών τόνισε αρχικά: «Ήταν ένα παιχνίδι εξαρχής πολύ δύσκολο, ο Νέστος είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Διαθέτει ένα προπονητικό τιμ που γνωρίζω καλά, είναι πάρα πολύ αξιόλογο. Ξέραμε ότι είχαμε δυσκολίες σε αυτό το ματς. Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα, στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί. Ήμασταν περισσότερο παθητικοί και είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα. Ωστόσο, καταφέραμε και πήγαμε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα, παίξαμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Πετύχαμε και ακόμα ένα τέρμα, είχαμε και ευκαιρίες στο 2-2 να προηγηθούμε με 2-3, με την ομάδα να είναι πολύ καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι όπως θέλουμε να παίζει. Μπάλα παίζουμε εμείς, μπάλα παίζει και ο αντίπαλος που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες».

«Ευχαριστημένος από τα παιδιά, δε βάλαμε τις ευκαιρίες»

Για να συνεχίσει ο Ιεροκλής Στολτίδης: «Εμείς δεν είχαμε την πολυτέλεια να μπορούμε να παίζουμε για την ισοπαλία. Παίζουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη και σε αυτό το παιχνίδι μετά το 2-2 δεν ήταν ο σκοπός μας να κρατήσουμε το σκορ, αλλά να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ και να κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, πέτυχε ο αντίπαλος ένα γκολ και έτσι δεν πήραμε τίποτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο, που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους .Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν καλή, αλλά δεν βάλαμε εμείς τις ευκαιρίες, τις έβαλε ο αντίπαλος. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς για εμάς δεν ήταν ό,τι καλύτερο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, εκτός από το να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά και να ελπίζουμε για το μέλλον».

Όπως σε κάθε δήλωσή του, ο «Ιέρο» στάθηκε και στο κοινό της Δόξας: «Ο κόσμος είναι απίστευτος, στηρίζει την ομάδα, την αγαπάει, κάθεται μέχρι το τέλος του αγώνα. Και στο τέλος χειροκρότησαν και τα παιδιά, γιατί κατάλαβαν και αυτοί ότι η προσπάθεια που έγινε ήταν η μέγιστη. Απλώς δεν πήραμε κάτι καλύτερο από πλευράς αποτελέσματος».

«Ελπίζουμε να κερδίσουμε την Καβάλα, με τη βοήθεια του κόσμου»

Όσο για το δύσκολο ματς που έπεται εντός, με την πρωτοπόρο Καβάλα, χωρίς τον βασικό γκολκίπερ, Μιχάλη Ηλιάδη, που συμπλήρωσε κάρτες; «Πολύ δύσκολο ματς, στην έδρα μας βέβαια πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι. Δυστυχώς έχουμε πολλά προβλήματα, σε αυτό το παιχνίδι είχαμε δύο μεγάλες απώλειες. Αυτές των Μαχαίρα και Κόντου, γεγονός που μειώνει πάρα πολύ τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, για να διαχειριστούμε τα παιχνίδια. Στο επόμενο ματς έχουμε χάσει τον βασικό τερματοφύλακα (σ.σ. Ηλιάδης), μια ανεξήγητη κάρτα. Δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά, μπορεί να κάνω και λάθος, το γιατί δέχθηκε κάρτα από το πουθενά, αλλά… αυτοί που είμαστε. Εγώ πιστεύω πολύ στα παιδιά, μέσα στην έδρα μας και με την βοήθεια του κόσμου θα καταβάλλουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια και ελπίζουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς».