Doxa Dramas Fc (Facebook)

Α Όμιλος

Δόξα Δράμας: Αποχαιρέτισε διαδικτυακά ο πρώτος σκόρερ, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι

26.01.24 | 15:28

Την αποχώρησή του από τη Δόξα Δράμας ανακοίνωσε με ανάρτηση στα social media ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος, με 8 γκολ, ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι.

Ο έμπειρος επιθετικός, που αποκτήθηκε την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο από το Μακεδονικό, άφησε αιχμές για τη διοίκηση των «Μαυραετών» κάνοντας δημόσια αναφορά για οικονομικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, η φυγή του αφήνει κενό στην επιθετική γραμμή για την ομάδα του Ιεροκλή Στολτίδη.

Αναλυτικά το μήνυμα Μπρατσιάνι:

«Μετα από πολύ ώριμη σκέψη μου αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ που είχαμε υπογράψει συμβόλαιο με τον Πρόεδρο Κ. Περσιδη! Οι λόγοι είναι τόσο προσωπικοί και κατ επέκταση οικογενειακοί αλλά και οικονομικοί που με κάνουν να δηλώνω εκτός! Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες που βρίσκονται σε αυτή την ομάδα για την συνεργασία μας ως εδώ , αλλά θεωρώ καλύτερο τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την ομάδα να φύγω τώρα ως φίλος! Εύχομαι η ομάδα να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία γιατί το αξίζει και περισσότερο το αξίζουν οι συμπαίκτες μου που αγωνίζονται καθημερινά ασχέτως του αποτελέσματος ,γνωρίζοντας πως στην μπάλα πολλές είναι οι πίκρες λίγες οι χαρές ! Καλή συνέχεια σε όλους!».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.