Φωτογραφία: Intime

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης εξέφρασε σιγουριά για τον τίτλο στην κοπή της πίτας (pics)

26.01.24 | 16:44

Η ΑΕΚ έκοψε σήμερα (26/1) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στα Σπάτα, παρουσία όλων των μελών της πρώτης ομάδας και της ΑΕΚ Β’, των τεχνικών και ιατρικών τους επιτελείων, των στελεχών και της διοίκησης.

Όπως ήταν φυσικό στο προπονητικό κέντρο ήταν και ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης που εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η χρονιά θα κλείσει με τίτλο και νέες επιτυχίες.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, η Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και μέλος του ΔΣ Ανθή Παπακώστα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, ο Αθλητικός Διευθυντής Μπρούνο Άλβες, ο Τεχνικός Διευθυντής Ράντεκ Κουχάρσκι, ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιάννης Καραλής και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης.

Τα φλουριά της πίτας των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας έτυχαν οι Λιβάι Γκαρσία, Σίμος Μήτογλου, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος και αυτής των παικτών της ΑΕΚ Β οι Γιάννης Μαρίνης, Αλέξης Γκολφίνος, Δημήτρης Θεοδωρίδης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς και Νίκος Κανελλόπουλος.

Επίσης στους τυχερούς ήταν ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Δημήτρης Ναλιτζής, οι συνεργάτες του Ματίας Αλμέιδα Ντάνιελ Βέγκα, Γκίντο Μπονίνι και Αγκουστίν Σαλαζάρ, οι φυσιοθεραπευτές Λευτέρης Γαϊτάνος, Αλέξης Ασπρογιάννης, ο φροντιστής της ΑΕΚ Β Δημήτρης Μανίτσας και ο υπάλληλος της εγκατάστασης Λευτέρης Τσέπης.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση