ΚΑΜΙΤΖΑΝΟΦ Φωτογραφία: X

Εθνική Ομάδα

Γενικός διευθυντής Αστάνα: «Μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα»

19.03.24 | 19:10

Ο Σαγιάν Καμιτζάνοφ ο οποίος είναι ο γενικός διευθυντής της Αστάνα εμφανίστηκε αισιόδοξος σε δηλώσεις του για το ματς της χώρας του κόντρα στην Εθνική Ελλάδος (21/3, 21:45), λέγοντας πως η χώρα του μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Euro 2024.

Συγκεκριμένα, ο Καμιτζάνοφ είπε πως ολόκληρη η χώρα του Καζακστάν δεν θα κοιμηθεί εκείνο το βράδυ και πως η χώρα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στην «OPAP Arena».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να νικήσουν. Η πρόκληση είναι μεγάλη, η ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro είναι τεράστια. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της εθνικής Καζακστάν. Ολόκληρη η χώρα δεν θα κοιμηθεί το βράδυ της 21ης Μαρτίου πιστεύοντας στην επιτυχία και την συμμετοχή στο Euro».

«Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Καζακστάν είναι ήδη ήρωες, αλλά το πιο σημαντικό βήμα δεν έχει γίνει ακόμα. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Εάν περάσουμε την Ελλάδα η εθνική Καζακστάν θα είναι ασταμάτητη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο στο δρόμο για τον τελικό».