Φωτογραφία: INTIME

Παναιτωλικός

Παναιτωλικός-Λαμία: Νίκη για διαφορετικούς λόγους

27.01.24 | 09:20

Νίκη για διαφορετικούς λόγους θα ψάξουν Παναιτωλικός και Λαμία στην μεταξύ τους αναμέτρηση που θα ανοίξει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League (27/1 – 17:30).

H ομάδα του Αγρινίου θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να «ξεκολλήσει» από τους 14 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη οι Φθιωτοί ψάχνουν το «διπλό» με στόχο να παραμείνουν στο κυνήγι του Αστέρα Τρίπολης και μίας θέσης στα play offs.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο γύρο οι ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες, με την Λαμία να πετυχαίνει τότε τη δεύτερη νίκη της στη Super League, καθώς είχε επικρατήσει με 1-0 με τέρμα του Καρλίτος.

Νέο πρόσωπο ο Λομόνακο

Ο Γιάννης Πετράκης αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Λομόνακο, ο οποίος είναι πιθανό να κάνει και την πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα.

Από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός έχει γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Οικονόμου, Μπαλντασάρα, Μλάντεν, αλλά και στους νέους Ταμπίντζε, Μπαμπόκ.

Θέλει το «διπλό» για να συνεχίσει σε «υψηλές πτήσεις»

Η Λαμία θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στο κυνήγι της 5ης θέσης που οδηγεί στα playoffs του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο αγωνιστικές, καθώς στην 19η αγωνιστική επικράτησε με 4-1 της Κηφισίας, φτάνοντας στους 24 βαθμούς.

Το πρόγραμμα της 20 αγωνιστικής

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

17:30 Παναιτωλικός – Λαμία/ COSMOTE SPORT 2HD

19:30 Πανσερραϊκός – Βόλος / NOVASPORTS PRIME 20:00

Κηφισιά – Άρης / COSMOTE SPORT 1HD

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

16:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1HD

17:30 Αστέρας – Ατρόμητος / NOVASPORTS PRIME 19:30

Ολυμπιακός – ΠΑΣ / COSMOTE SPORT 1HD

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός / NOVASPORTS PRIME