Φωτογραφία INTIME

Άρης

Κηφισία-Άρης: Επικίνδυνη έξοδος για Μάντζιο – Ψάχνουν «ανάσα» οι γηπεδούχοι

27.01.24 | 10:23

Δύσκολο εκτός έδρας ματς για τον Άρη για τη 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους «κίτρινους» να φιλοξενούνται στις 20:00 (Cosmote Sport 1) από την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Μεσοβδόμαδα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου νικώντας 3-0 τη Νίκη Βόλου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Μάντζιος θα πορευτεί δίχως τους Κουέστα, Ζουλ, Δεληζήση, Αγοραστό και Μπράμπετς, ενώ δεν έχει άλλες απουσίες.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ παίζονται οι θέσεις στους εξτρέμ με Παναγίδη και Σουλεϊμάνοφ να χτυπούν την πόρτα της ενδεκάδας.

Οι σκέψεις του Νίελσεν για Άρη

Οι νεοφώτιστοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την κόπωση των αντιπάλων τους από τις υποχρεώσεις τους στο Κύπελλο Ελλάδας και να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζεται πως στον αγώνα του Α’ γύρου, ο σύλλογος των βορείων προαστίων είχε αποδράσει με την ισοπαλία, 1-1, από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στα αγωνιστικά, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δεν έχει στην αποστολή τους Βαφέα, Μποτία, Μασούρα, Λούμορ, Σναϊντερλάν, Παπασάββα, Ιπαλίμπο, Νίνη και Κλωναρίδη, και θα προπαθήσει να σπάσει το αρνητικό ρεκόρ της ομάδας του που δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία ματς

Το πρόγραμμα της 20 αγωνιστικής

Σάββατο 27 Ιανουαρίου

17:30 Παναιτωλικός – Λαμία/ COSMOTE SPORT 2HD

19:30 Πανσερραϊκός – Βόλος / NOVASPORTS PRIME

20:00 Κηφισιά – Άρης / COSMOTE SPORT 1HD

Κυριακή 28 Ιανουαρίου

16:00 ΑΕΚ – ΟΦΗ / COSMOTE SPORT 1HD

17:30 Αστέρας – Ατρόμητος / NOVASPORTS PRIME

19:30 Ολυμπιακός – ΠΑΣ / COSMOTE SPORT 1HD

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός / NOVASPORTS PRIME