Φωτογραφία: Intime

Διεθνή

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Μαυροπάνος (pic)

22.03.24 | 14:24

Η υπόθεση του Φραντσέσκο Ατσέρμπι και η αγωνιστική «πτώση» του Στεφάν Ντε Φράι αναγκάζουν τους ανθρώπους της Ίντερ ν΄ αλλάξουν τους μεταγραφικούς στόχους ενόψει του καλοκαιριού στο κέντρο της άμυνας.

Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζουν» για την ομάδα του Μιλάνου και σχεδόν βέβαιη πρωταθλήτρια της σεζόν 2023/2024, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport είναι και αυτό του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου της Γουέστ Χαμ (οι άλλοι δύο είναι ο Κιμ της Νάπολι και ο Κρις Σμόλινγκ της Ρόμα).

Βάσει του ρεπορτάζ του ιταλικού μέσου ενημέρωσης, αν «χωρίσουν οι δρόμοι» των «νερατζούρι» με τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι κι εφόσον δεν «ανέβει» ο Ντε Φράι, τότε ο πρώτος στόχος του επόμενου μεταγραφικού παζαριού θα είναι ο εντοπισμός ενός κεντρικού αμυντικού.

Και στην προκειμένη περίπτωσημ ενός παίκτη που θ΄ αποκτηθεί όχι για να καλύψει κάποιο κενό, αλλά για ν΄ αποτελέσει βασική επιλογή στα χέρια του Σιμόνε Ιντσάγκι.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά μόνο για παίκτες που η Ίντερ έχει… υπό παρακολούθηση. Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Τον Έλληνα διεθνή στρόπερ έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν ο αθλητικός διευθυντής ττης Ίντερ, Αουσίλιο. Οι άνθρωποι της Ίντερ τον έχουν «κλικάρει», διότι μπορεί ν΄ ανταποκριθεί τόσο σε σύστημα με τριάδα στην άμυνα, αλλά και σε αυτό με τετράδα.

Το όνομα του 27χρονου αμυντικού της Γουέστ Χαμ είχε ακουστεί ξανά κι όταν αγωνιζόταν στην Στουτγκάρδη, αλλά δεν προχώρησε κάτι.