Ο Μεντιλίμπαρ είδε από κοντά την Κ19 του Ολυμπιακού Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Η τριάδα στην άμυνα, το χατ τρικ και ο Μαντί Καμαρά

23.03.24 | 20:30

Μπορεί οι πολλές απουσίες αυτές τις μέρες στον Ρέντη να μην προσφέρουν την ευκαιρία για ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, με ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Β´.

Σε αυτό το ματς που κράτησε μία ώρα και δεν συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές από αυτούς που θεωρούνται βασικοί, ο Βάσκος τεχνικός δοκίμασε για πρώτη φορά ένα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Είναι κάτι που είχε συζητήσει με τους συνεργάτες του, ειδικά πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά μέχρι τώρα δεν το είχε δοκιμάσει ούτε σε προπόνηση.

Για την ιστορία οι τρεις στόπερ στο 3-5-2 του Μεντιλίμπαρ ήταν οι Μπιανκόν, Βέζο και Ντόη, ενώ η πρώτη ομάδα νίκησε με 4-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φραν Ναβάρο που σημείωσε χατ τρικ παίζοντας δίπλα στον Ελ Αραμπί στην επίθεση.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πως για την δεύτερη ομάδα, που επίσης είχε πολλούς απόντες, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Μαντί Καμαρά ο οποίος δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα εδώ και περίπου δυόμιση μήνες και ετοιμάζει βαλίτσες για την επόμενη ομάδα του το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.