ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΛΙΒΑΚΟΒΙΤΣ Φωτογραφία: Intime

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Φενέρμπαχτσε: Τρομοκρατημένος από τα επεισόδια στην Τραπεζούντα ο Λιβάκοβιτς

24.03.24 | 12:38

Δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες στην Τουρκία το τελευταίο διάστημα ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Conference League.

Ο τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε έχει τρομάξει με τα επεισόδια στη γείτονα χώρα και κυρίως το τελευταίο περιστατικό στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ, το οποίο βίωσε από πολύ κοντά ο ίδιος.

Σύμφωνα με τη Hürriyet, ο Λιβάκοβιτς, ο οποίος έτρεμε από φόβο στα αποδυτήρια και δεν μπορούσε να συνέλθει για αρκετή ώρα, φέρεται να είπε: «Η Τουρκία τελείωσε για μένα. Δεν μπορώ να μείνω άλλο εδώ. Θέλω να φύγω».

Ο Κροάτης γκολκίπερ δέχεται επανειλημμένως αντικείμενα από αντίπαλους οπαδούς στα εκτός έδρας παιχνίδια της Φενέρμπαχτε και μετά το τέλος του αγώνα στην Τραπεζούντα δέχθηκε μέχρι και μπουνιά από οπαδό της γηπεδούχου ομάδες, όταν προσπαθούσε να διαφύγει στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά, σε συζήτηση που έγινε σε πιο χαλαρό κλίμα μεταξύ του Κροάτη πρώην παίκτη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των ιθυνόντων του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης, ειπώθηκε πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του.