Οι Πρασσάς, Καρυπίδης, Γκάλης και Ρούσσος μπροστά από το άγαλμα του Μάικλ Τζόρνταν

Άρης

Καρυπίδης και Γκάλης είδανε Μπουλς-Σέλτικς

24.03.24 | 20:30

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, παρακολούθησε μαζί με το Νίκο Γκάλη το παιχνίδι των Σικάγο Μπουλς με τους Μπόστον Σέλτικς στο United Center.

Καρυπίδης και Γκάλης δεν ήταν μόνοι τους καθώς μαζί τους βρίσκονταν ο επιστήθιος φίλος τους Στάθης Ρούσσος και ο ιδιοκτήτης της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς. Οι τέσσερις άνδρες φωτογραφήθηκαν με το κασκόλ του Άρη στο United Center, την έδρα των Μπουλς, μπροστά από το άγαλμα του Μάικλ Τζόρνταν πριν βρεθούν εντός όπου οι Κέλτες επικράτησαν με 124-113 των ταύρων.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, είχε αναχωρήσει την Δευτέρα (20/3) για τις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους, όπου θα παραμείνει μέχρι και την 25η Μαρτίου, ενδεχομένως και πιο μετά. Μέχρι δηλαδή και την ημέρα των 110ων γενεθλίων του συλλόγου.

Καρυπίδης, Γκάλης και Ρούσσος είχανε προγραμματίσει να παραστούν στις εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου και την παρέλαση, ενώ ο Γκάλης αναμένεται να βραβευτεί από τους Έλληνες της διασποράς. Μάλιστα Καρυπίδης και Γκάλης  είναι προσκεκλημένοι σε διάφορα events της ομογένειας στο Σικάγο, όπου αναμένεται να παραστούν μαζί, ενώ εκεί διαμένουν και Έλληνες επιχειρηματίες, φίλοι του Άρη που τους έχουν προσκαλέσει.

Κι αν ο Καρυπίδης θα γιορτάσει τα 110α γενέθλια του Άρη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού στη διάρκεια της αυριανής ημέρας αυτά συνδυάζονται με μία πολύ γεμάτη εβδομάδα για την ποδοσφαιρική ομάδα. Το γιατί; Εκτός από τα γενέθλια προς το τέλος της, όλα δείχνουνε την Πέμπτη (28/3) θα υπάρξει η σύσκεψη στην ΕΠΟ για το τελικό του φετινού θεσμού του Κυπέλλου. Της έδρας του με αυτή να αναμένεται να είναι το Πανθεσσαλικό αλλά και του αριθμού των εισιτηρίων των δύο φιναλίστ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αυτά αναμένεται να είναι 4.000 και στην καλύτερη μπορεί να φθάσουν στις 4.500 για τους δύο φιναλίστ. Για Άρη και Παναθηναϊκό.

Μάλιστα από αύριο μετά και το ρεπό του Σαββατοκύριακου θα μπει στη τελική ευθεία και η προετοιμασία για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των playouts με την Λαμία. Την επόμενη Κυριακή (31/3, 20:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άκης Μάντζιος αισιοδοξεί πως θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του με αυτό να σημαίνει πως τα ονόματα των Μορόν και Μπένετ θα πάψουνε να είναι στο απουσιολόγιό του.