Ηλιούπολη Athens Kallithea στοιχηματικές προτάσεις ημέρας Φωτογραφία: Intime

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Δευτέρας 25/3/24

24.03.24 | 23:50

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές από το πρόγραμμα της Δευτέρας 25 Μαρτίου, έναν από τη Super League 2 και ο άλλος από την Α’ κατηγορία της Αλγερίας.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τάση στα 2-3 για την Athens Kallithea

Στις 15:00 η Ηλιούπολη υποδέχεται την Athens Kallithea στο πλαίσιοο της 1ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 2. Μετά την ήτταν των Χανίων στη Νίκαια από τον Ιωνικό, η φιλοξενούμενη έχει την ευκαιρία με νίκη να πάει στο +5 τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση και να κάνει από τώρα μεγάλο βήμα ανόδου. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη η αποστολή της κόντρα σε μια ομάδα που έχει δείξει πολύ σκληρό καρύδι. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες, με αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν στην εικόνα τους, η Ηλιούπολη με Over 3,5 στο 3-1 από τα Χανιά και η Athens Kallithea με Under 1,5 στο 1-0 από την Καλαμάτα. Τα μεταξύ τους στη σεζόν έληξαν 2-1 με νίκη για τους Καλλιθεάτες, δεν αποκλείεται μια… επανάληψη με 2-3 γκολ στο σύνολο, το οποίο έχουν επιβεβαιώσει οι πρωτοπόροι σε 12 από τα 22 παιχνίδια τους στη σεζόν. Βρίσκουμε τη σχετική απόδοση στο 2,00 της Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάει… τρένο η Μουλούντια Αλγκέρ

Στις 16:30 η Σαούρα υποδέχεται τη Μουλούντια Αλγκέρ για τη Ligue 1 της Αλγερίας. Η γηπεδούχος μπορεί να προέρχεται από νίκη, αλλά αυτή ήταν η μόνη της στα τελευταία 6 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων έχει και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σε εξαιρετική κατάσταση, όπως αποδεικνύουν οι μόλις 2 ήττες στο πρωτάθλημα και η διαφορά των 9 βαθμών από τη δεύτερη και με ματς λιγότερο. Μπορεί το διπλό, σε εξαιρετική απόδοση στο 2,55 στο PameStoixma.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 15:00 Ηλιούπολη – Athens Kallithea: 2-3 Γκολ (2,00) Novibet
  • 16:30 Σαούρα – Μουλούντια Αλγκέρ: 2 (2,55) PameStoixima