Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

Στο… περίμενε ο Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Λεωφόρου

25.03.24 | 12:29

Μετά από ένα διήμερο ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις (17:00), στρέφοντας αποκλειστικά το βλέμμα τους στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 18:00).

Φυσικά, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί και σήμερα τους διεθνείς Γιάννη Κωνσταντέλια, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κίριλ Ντεσπόντοφ, Ντομινίκ Κοτάρσκι και Στέφανο Τζίμα, με τον Ρουμάνο προπονητή να περιμένει ωστόσο να ακούσει… ευχάριστα σε ότι αφορά την κατάσταση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που τις προηγούμενες ημέρες είτε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο είτε έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο μοναδικός «ασπρόμαυρος» που θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο λόγω τραυματισμού, θα είναι ο Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μιχαηλίδης – ο οποίος είπε χθες το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα του, Θεόδωρο, έχοντας στο πλευρό του πολλούς συμπαίκτες του, ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φίλους του «δικεφάλου» – έχει επιστρέψει ήδη στις προπονήσεις, τη στιγμή που όλα συνηγορούν πως διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τους «πράσινους» του Φατίχ Τερίμ θα είναι και οι Μπάμπα Ράχμαν, Μαγκομέντ Οζντόεφ, Χάρης Τσιγγάρας και Γιοάν Σάστρε.

Συμπερασματικά, ο Λουτσέσκου θα έχει πληθώρα επιλογών για κάθε θέση της ενδεκάδας εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο με τους διεθνείς, γεγονός που βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ήδη «ανεβασμένη» διάθεση όλων όσων στελεχώνουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά την επική πρόκριση εις βάρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

«ΔΙΨΑ» ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

H αλήθεια πάντως είναι πως η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα στην πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, έχει φέρει τον ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο σε ότι αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Κατ΄ επέκταση, το «διπλό» στη Λεωφόρο την Κυριακή μοιάζει υποχρέωση για τον «δικέφαλο», καθώς σε αυτή την περίπτωση είτε θα επιστρέψει στην κορυφή, είτε θα «πιάσει» την ΑΕΚ είτε – στη χειρότερη περίπτωση – θα παραμείνει στο -2 από την Ένωση, αυξάνοντας ωστόσο την διαφορά του από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Και αν… εκτός ΠΑΟΚ η κουβέντα εξακολουθεί να περιστρέφεται γύρω από την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ τη μεθεπόμενη Πέμπτη (11/4) και το πως θα βρουν εισιτήρια οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας που θα ταξιδέψουν με κάθε τρόπο στο Βέλγιο απ΄ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, εντός ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο μία τεράστια «δίψα» για νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού, που θα ανατρέψει εκ νέου τα δεδομένα στο Πρωτάθλημα και θα φέρει τους «πράσινους» σε δύσκολη θέση.