Αλέκος Βοσνιάδης Φωτογραφία: Intime

Athens Καλλιθέα FC

Βοσνιάδης: «Παιχνίδι με το παιχνίδι θα καταλήξουμε πρώτοι»

25.03.24 | 21:02

Η Athens Kallithea έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στα playoffs του B’ ομίλου της Superleague 2, παίρνοντας τη νίκη στην έδρα της Ηλιούπολης, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να σχολιάζει την ευρεία επικράτηση της ομάδας του.

Ο προπονητής της Athens Kallithea μίλησε για τα 3 γκολ στο ημίχρονο και την διαχείρηση στο δεύτερο μέρος, ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης:

Για το αν ήταν νίκη – δήλωση προς όσους αμφισβητούν την πρωτιά της Καλλιθέας: «Είχαμε πει πως χρειάζεται να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς, να μεγαλώσουμε από την πρώτη αγωνιστική την απόσταση με τους από κάτω. Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε απόλυτη ισορροπία, δεν κινδυνέψαμε, κάναμε πολλές φάσεις και βάλαμε τρία γκολ. Στη συνέχεια είναι φυσιολογικό, επειδή ακολουθούν πολλά παιχνίδια και είναι κοντά, να κοιτάξουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, πετύχαμε ένα ακόμη τέρμα και κάναμε πολλές αλλαγές για να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά, τα οποία είναι ήδη φορτωμένα από τη χρονιά που κλείνει.

Πιστεύω πως αυτό που μετράει πλέον είναι οι βαθμοί. Αυτός είναι ο στόχος μας, να πάρουμε τους περισσότερους βαθμούς και αν μπορούμε να το κάνουμε γρήγορα.

Ξέρουμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι με τον Ιωνικό, μια εβδομάδα που ξεκίνησε καλά. Θα δώσουμε τη μάχη μας και έχουμε πολύ εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα καταλήξουμε πρώτοι».

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Athens Kallithea: