Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια και Νάσμπεργκ στο ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό

27.01.24 | 22:53

Με δύο απουσίες θα αποτεείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ολοκλήρωσε χωρίς νεότερα προβλήματα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση που θα ξεκινήσει το βράδυ της Κυριακής (28/1, 20:30) και η οποία θα κρίνει ποια ομάδα θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» έγινε στο γήπεδο της Τούμπας και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Επίσης, ο Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή και τον Ίβαν Νάσμπεργκ για λόγους τακτικής.

ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Σαμάτα, αλλά δεν προλαβαίνει Παναθηναϊκό

Ο Αλί Σαμάτα αναμένεται το προσεχές 48ωρο στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική Τανζανίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, εκεί όπου θα παραμείνει ο Γουίλαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, καθώς η Νιγηρία συνεχίζει στη διοργάνωση.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας.