Φωτογραφία: Intime

Εθνική Ομάδα

Εθνική Ελλάδας: «Ψηλά στην λίστα των υποψηφίων για την Ιρλανδία ο Πογέτ»

28.01.24 | 13:20

Η Εθνική Ελλάδας με οδηγό τον Γκουστάβο Πογέτ πέρασε στα μπαράζ του Nations League και θα αντιμετωπίσει τον Μάρτιο το Καζακστάν. Η «γαλανόλευκη» παρά το γεγονός ό,τι αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Euro2024, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο της στο Nations League και αυτό της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση.

Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού όμως ολοκληρώνεται μετά από τα play offs και από τη στιγμή που δεν έχει γίνει, ακόμα τουλάχιστον, κουβέντα για την ανανέωσή του, τα σενάρια για την αποχώρησή του δίνουν και παίρνουν.

Αυτό το σενάριο εξετάζει και η Ιρλανδία εδώ και καιρό. Την πληροφορία αυτή επαναφέρουν οι Times με δημοσίευμά τους, το οποίο στέκεται στην «απογοήτευση του Πογέτ για την έλλειψη υποστήριξης» και να υποστηρίζει πως σκέφτεται την αποχώρησή του από την «γαλανόλευκη».

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την αποχώρηση του Στίβεν Κεν, οι Ιρλανδοί έχουν μείνει χωρίς προπονητή και ψάχνουν εναγωνίως για αντικαταστάτη. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι οι συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει με τον Λι Κάρσλεϊ δεν ευδοκίμησαν και ότι ο Γκουστάβο Πογέτ βρίσκεται ακόμα πολύ ψηλά στην λίστα τους.