Ομαδική φωτογραφία της ΑΕΚ / Φωτογραφία: Intime

ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το «σχήμα» του Ματίας Αλμέιδα με τον ΟΦΗ (pic)

28.01.24 | 15:07

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ στην OPAP Arena για την 20η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ψάχνει την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 2-0 από τους Κρητικούς, ενώ το τρίποντο μπορεί να την φέρει και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι θα παραταχθεί η ΑΕΚ, ο οποίος στην προπόνηση υπέστη τραυματισμό στον τένοντα του μηριαίου και θα μείνει εκτός τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί μέρος της άμυνας ο Ραντόνια και στο αριστερό τον Πήλιο. Κεντρικό δίδυμο στην άμυνα ο Κάλενς με τον Βίντα. Δεξία στο κέντρο ο Άμραμπατ, αριστερά ο Γκασίνοβιτς και κέντρο ο Γιόνσον. Στο 10 βρίσκεται ο Πινέδα, με την επιθετική γραμμή να αποτελείται από τον Τσούμπερ και τον Πόνσε.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Αναπληρωματικοί:

Θεοχάρης, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Πισάρο.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, Μπρέσαν και Λαμπρόπουλο αμυντικό διδυμο. Αριστερό χαφ τον Θοράρινσον και δεξιά τον Λάρσον. Στην κεντρική ζώνη οι Γκλάζερ και Γκαγιέγιος, με δεκάρι τον Μπάκιτς. Στην επίθεση δεξιά ο Μπακού και αριστερά ο Αμπάντα, με τον Φελίπε στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΟΦΗ:

Σωτηρίου, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Θοράρινσον, Γκλάζερ, Γκαγιέγος, Αμπάντα, Μπακού, Μπάκτς, Φελίπε.

Αναπληρωματικοί:

Χριστογεώργος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Ντίκο, Γιαννούλης, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης.