Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Ιωνικός-Διαγόρας Ρόδου: Ο Ντάουντα έδωσε το τρίποντο στον Ιωνικό

28.01.24 | 17:49

Ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου για την 16η αγωνιστική του Β Ομίλου της Super League 2.

Ο Αμπίολα Νταούντα ήταν ο «ήρωας» του παιχνίδιου, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Γρηγορίου.

Με αυτλη την νίκη ο Ιωνικός βρίσκεται 4ος στην βαθμολογία με 28 βαθμούς, ενώ ο Διαγόρας στην 6η θέση με 22 βαθμούς.

Κυρίαρχος στο παιχνίδι ο Ιωνικός

Στο πρώτο μισό ο Ιωνικός μπήκε πολύ δυναμικά δημιουργώντας πολλές φάσεις, χωρίς να καταφέρει να βρει στόχο. Μετά το 20ο λεπτό η ομάδα της Ρόδου άρχισε να βρίσκει την πατήματα της στο γήπεδο χωρίς αποτέλεσμα, αφού οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38′ με σκόρερ τον Αμπιόλα Νταούντα.

Η ομάδα του Γρηγορίου συνέχισε να πατάει την περιοχή της Ρόδου, θέλοντας να βρει γρήγορα το 2ο γκολ και να πάει με ένα καλό προβάδισμα στα αποδυτήρια. Δεν το κατάφερε όμως και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς με ένα σουτ εκτός εστίας στο 50′ και ένα στο 58′ στον στόχο αυτή την φορά αλλά ο Χριστοδούλης απέκρουσε την μπάλα. Ο Ιωνικός πίεσε την ομάδα της Ρόδου, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσει την νίκη χωρίς αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Ιωνικός (Μ.Γρηγορίου): Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασούλης, Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Ζαχάβι, Νταούντα, Γκίνης, Σαλαζάρ, Σερπέζης, Σαλίνας