O' Χίγκινς στοιχηματικές προτάσεις ημέρας Φωτογραφία: Χ-O'Higgins FC

Προτάσεις

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης 28/3/24

28.03.24 | 00:18

Γράφει: Βαγγέλης Κύρκος

Δύο αγώνες από τη Nότια Αμερική, ο ένας από την Αργεντινή και ο άλλος από τη Χιλή, θα αποτελέσουν τις στοιχηματικές μας επιλογές στο πρόγραμμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές τη συγκεκριμένη ημέρα.

Προγνωστικά στοιχήματος: Σε καλό δρόμο η Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα

Στη 01:00 (29/3, ώρα Ελλάδας) η Ροζάριο Σεντράλ υποδέχεται την Μπαράκας Σεντράλ για τη 12η αγωνιστική της Liga Profesional στην Αργεντινή. Η γηπεδούχος έχει απομακρυνθεί από το… κόλπο των playoffs με τις 3 ήττες της στα τελευταία 4 παιχνίδια, με πιο πρόσφατη το 3-0 από την Αρχεντίνος Τζούνιορς εκτός έδρας. Αντίθετα, η φιλοξενούμενη είναι μέσα στη μάχη για να μπει στην προνομιούχο τετράδα, από την οποία είναι αυτήν τη στιγμή έξω λόγω της διαφοράς στα γκολ, έχοντας πιο πρόσφατο αποτέλεσμα τη νίκη με 1-0 επί της Ουρακάν. Δεν προκύπτει λόγος για να είναι τόσο φαβορί η Ροζάριο Σεντράλ σε σχέση με την Μπαράκας Σεντράλ. Έχει λογική μια κόντρα στον άσο, με το Χ2 να έχει απόδοση 1,71 στη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ανοικτό παιχνίδι στη Ρανκάγκουα

Μισή ώρα αργότερα (29/3, 01:30) η Ο’ Χίγκινς υποδέχεται την Ντεπόρτες Ικίκε για την 6η αγωνιστική της Primera Divisiοn στη Χιλή. Η γηπεδούχος έχει 2 διαδοχικές ήττες με τελευταία χρονικά το 1-0 στην έδρα της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για να πλησιάσει στην κορυφή. Εκεί βρίσκεται η φιλοξενούμενη που έχει 4 στα 5 G/G μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τελευταίο χρονικά αποτέλεσμα το μόνο της N/G στη Λίγκα που είναι η νίκη 1-0 επί της Κομπρεσάλ. Το παιχνίδι αναμένεται να ανοίξει και οι δύο ομάδες έχουν καλές πιθανότητες να πετύχουν τουλάχιστον από ένα γκολ, κάτι που δείχνει και η ολοένα πτωτική απόδοση στο αμφίσκορο που βρίσκουμε στο 1,63 της Betsson.

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι προτάσεις της ημέρας

  • 01:00 Ροζάριο Σεντράλ – Μπαράκας Σεντράλ: Χ2 (1,71) Novibet
  • 01:30 Ο’ Χίγκινς – Ντεπόρτες Ικίκε: G/G (1,63) Betsson