Φωτογραφία INTIME

Athens Καλλιθέα FC

Αthens Kallithea – Αιγάλεω 1-0: Λύγισε και το «Σίτι» με Ματίγια

28.01.24 | 16:57

Μία ακόμη νίκη πανηγύρισε η Athens Kallithea, που με το πέναλτι του Χαβιέρ Ματίγια από το 32ό λεπτό, λύγισε και το Αιγάλεω και συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στο Νότιο όμιλο της Super League 2.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε την την κυριαρχία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα, όμως οι κακές επιλογές στην τελική φάση δεν της το επέτρεψαν.

Η Καλλιθέα έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 82′ με τον Κυνηγόπουλο, με τον Κατσιμήτρο να του λέει «όχι».

Με τη σειρά του το Αιγάλεω είχε τη στιγμή του στις καθυστερήσεις, όμως δεν κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με το τελικό σκορ να αφήνει το «Σίτι» 7 βαθμούς μακριά από την 5η στη βαθμολογία Καλαμάτα.

Από την άλλη η Καλλιθέα μετά και την ήττα των Χανίων από την Παναχαϊκή, ξέφυγε στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.

Athens Kallithea – Αιγάλεω 1-0

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Πάντος, Μαρόττα, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Γεβρέμοβιτς, Σίλβα (89′ Ρομαό), Ματίγια (89′ Μπουλούλης), Τσιντώνης (65′ Τόρες), Βασιλόγιαννης (75′ Νεκούλ), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (65′ Ντεμέτριους).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κατσιμήτρος, Βάρκας, Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Μπάμπης (76′ Γαρουφαλιάς), Κωνσταντακόπουλος, Ναζίμ (64′ Νταβιώτης), Ραμίρεζ (76′ Δημητριάδης), Τάμπας, Σταμένκοβιτς (76′ Μπαστακός).