Το γκολ των «πράσινων»: Φωτογραφία Intime

Superleague 2

Παναθηναϊκός Β – Γιούχτας 2-1 : Παλικαρίσια ανατροπή για το «τριφύλλι»

28.01.24 | 16:54

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός Β’ που επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Γιούχτα, στο πλαίσιο της 16ής αγωνιστικής της Super League 2.

Τα γκολ για το «τριφύλλι» σημείωσαν οι Μπιλάλ (38’) και Σαρδέλης (55’), ενώ οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Λώλη (33’).

Οι «πράσινοι» με αυτό το… τρίποντο επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα «ξορκίζοντας» το σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Από την άλλη οι Κρητικοί συνεχίζουν να βρίσκονται στην ζώνη του υποβιβασμού

Δύο γκολ σε πέντε λεπτά

Πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 10΄ με τον Φουρτάδο. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το τέρμα του Λώλη στο 33’, που πλάσαρε εύστοχα από το ύψος του πέναλτι. Οι «πράσινοι» ωστόσο απάντησαν στο 38’ με τον Μπιλάλ, όταν ο Σαρδέλης πήρε το «ριμπάουντ» και γύρισε στον Μπιλάλ,ο οποίος έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Ανατροπή με Σαρδέλη

Την ολική ανατροπή για τους παίκτες του Αντωνίου υπέγραψε στο 55’ ο Σαρδέλης. Ο Μαρτίνης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φουρτάδο έκανε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, ο Πρινιωτάκης έδιωξε πάνω στην γραμμή και στην επαναφορά ο Έλληνας μέσος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Από κει και μετά οι ποδοσφαιριστές του Ανυφαντάκη πίεσαν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, κάτι που δεν έγινε με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Οι «πράσινοι» με το τρίποντο αυτό έφτασαν τους 14 βαθμούς ανεβαίνοντας στην 10η θέση. Από την πλευρά τους οι Κρητικοί έμειναν στους 15 και είναι στην 8η.

Παναθηναϊκός Β – Γιούχτας 2-1

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Φουρτάδο (88΄Νταμπίζας), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (70΄ Μαντσίνι), Λάμψιας (88΄ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (45΄ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (76΄ Προδρομίτης)

Γιούχτας Αρχανών(Κ. Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης (88΄Γιουσέφ), Λιποράσε, Θεοδωράκης, Κωστανάσιος (65΄ Ροβίθης), Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης (75΄Δασκαλάκης), Μπουτσάκης (75΄Τσιρής), Μπρους (65΄ Βρετός), Αλεξόπουλος