INTIME

Superleague 2

ΑΕΛ – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» με Αντράντα – Έπιασε Λεβαδειακό στην κορυφή

28.01.24 | 17:24

 

Με γκολ από τα… αποδυτήρια, στο 6΄, η ΑΕΛ έφερε από νωρίς στα μέτρα της το θεσσαλικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, κερδίζοντας 1-0 εντός.

Η ΑΕΛ έπιασε στην κορυφή τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να παίζουν αύριο στην έδρα της ΑΕΚ Β και να έχουν συνολικά δυο ματς λιγότερα.

Αήττητη 15 ματς η ΑΕΛ

Έτσι, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη γύρισε στα τρίποντα, μετά την ισοπαλία στην Ευκαρπία με τον Μακεδονικό, ενώ παραμένει αήττητη για 15 ματς πρωταθλήματος.

Την άμυνα των «κιτρινόμαυρων» για τους γηπεδούχους… ξεκλείδωσε με κεφαλιά ο Αντράντα στο 6΄, σε σέντρα του Καλουτσικίδη, διώχνοντας το άγχος από τη Λάρισα.

Οι «βυσσινί» είχαν και άλλες φάσεις, με τους Πεντρόσο (14΄, 32΄), Κοσονού (20΄), Πλέγα (27΄), Κ. Παπαγεωργίου (31΄, 35′), Μαυριά (33΄, 34′), Γιανναράκη (50΄), Ηλιάδη (74΄), με τον γκολκίπερ της Αναγέννησης, Τσέλιο, να δίνει λύση σε αρκετές περιπτώσεις.

Παράλληλα, η ΑΕΛ δεν κινδύνεψε σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη.

Η ομάδα της Λάρισας την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός με την Κοζάνη, ενώ η ομάδα της Καρδίτσας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β.

Λάρισα-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα (84′ Θωμαΐδης), Κοσονού (46′ Στίνα), Κ. Παπαγεωργίου (71′ Νίνο), Μαυριάς (89′ Θ. Παπαγεωργίου), Πεντρόσο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Τυριακίδης): Τσέλιος, Τομάσεβιτς (79′ Ντουμάνης), Ανδρικόπουλος (45′ λ.τ. Βούζας), Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κέρθι, Κοκκίνης (80′ Ζάγγος), Ξύδας (56′ Κορέλας), Σαλαμούρας (80′ Παπαδάκος), Κονίλιο.