ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ BETSSON

Νάσμπεργκ: Όλοι χρειάζονται και θα παίξουν στον ΠΑΟΚ σε τρεις διοργανώσεις

17.01.24 | 20:29

Ιβάν Νάσμπεργκ και Θεοχάρης Τσιγγάρας μίλησαν για την εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ στις Σέρρες, στο 8΄ με κεφαλιά ήταν ο Ιβάν Νάσμπεργκ, με το Νορβηγό στόπερ να μιλά στην «COSMOTE TV» για την άνετη επικράτηση στο Κύπελλο με τον Πανσερραϊκό με 4-0.

Ο Σκανδιναβός αμυντικός τόνισε στην ανάγκη ετοιμότητας για όλους τους παίκτες του ρόστερ, αφού τα ματς και οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη απαιτεί εγρήγορση από όλους, ενώ στάθηκε και στη δουλειά στις στατικές φάσεις, μια «πηγή» τερμάτων για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Νάσμπεργκ:

«Δουλεύουμε στις στατικές φάσεις, όταν έρχεται η ευκαιρία είμαστε πάντα εκεί έχοντας τη δυνατότητα να βάζουμε πολλά γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το ότι σκόραρα. Η μόνη μου δουλειά είναι να βοηθώ την ομάδα, αγωνιζόμαστε σε τρεις διοργανώσεις και όλοι χρειάζονται και θα παίξουν. Εγώ θα βοηθήσω όσες φορές με χρειαστεί ο προπονητής.

Είναι η νοοτροπία μας να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πάρα πολύ, μας απασχολεί η νίκη και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε και τι όχι».

Τσιγγάρας: Δεν μετράμε καθόλου γκολ, έχει ικανότητα και καλά τελειώματα ο ΠΑΟΚ

Ο νεαρός μέσος μιλώντας στην «COSMOTE TV» επεσήμανε πως η ομάδα του ζει για τη στιγμή, με σοβαρότητα, συγκέντρωση και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιγγάρα, μετά το 4-0 με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για το Κύπελλο:

«Εμείς σε κάθε ματς έχουμε το δικό μας πλάνο, ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Ο αντίπαλος θα δημιουργήσει ευκαιρίες εμείς κρατήσαμε το μηδέν, βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για άλλα. Τώρα κοιτάζουμε το ματς του Σαββατοκύριακου απέναντι στο Βόλο.

Δεν μετράμε καθόλου γκολ, κρατάμε πάντα το μηδέν και έχουμε ευκαιρίες, έχουμε την ικανότητα με καλούς ποδοσφαιριστές και καλά τελειώματα να σκοράρουμε αρκετά. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με συγκέντρωση. Ζούμε για τη στιγμή και βλέπουμε ένα ένα τα παιχνίδια, όταν έρθει η στιγμή για το άλλο παιχνίδι θα το δούμε με σοβαρότητα προσπαθώντας να κερδίσουμε με το ίδιο σκορ και ακόμη παραπάνω».