Απόλλων Καλαμαριάς: Διεθνής φιλική νίκη εντός, 3-2 τον Apollon Solna Φωτογραφία: ΜΓΣΚ Απόλλων

Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς: Διεθνής φιλική νίκη εντός, 3-2 τον Apollon Solna

29.03.24 | 10:42

Τον… συνονόματο από τη Σουηδία, Apollon Solna, φιλοξένησε στην Καλαμαριά ο Ερασιτέχνης Απόλλων, με τους Θεσσαλονικείς να κερδίζουν με 3-2 σε φιλικό.

Για την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έγιναν δοκιμές τεσσάρων παικτών, ενώ σκόραραν οι Σκαπής, Αργυρίου και ένας δοκιμαζόμενος. Από τους γηπεδούχους έλειψαν οι Βλάχος και Δαναδιάδης, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την αγωνιστική άνοδο από το Β΄ στο Α΄ τοπικό της ΕΠΣΜ.

Κάτι που βεβαίως πολύ μικρή σημασία έχει, γιατί ως γνωστόν ο Απόλλων Καλαμαριάς ετοιμάζεται να παίξει στη νέα Γ΄ Εθνική, όπως προανήγγειλε επίσημα και ο πρόεδρος Φώτης Μπαλτίδης, μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Πόντου από τη Super League 2.

Αναλυτικά το μήνυμα του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς για το χθεσινό (28/3) διεθνές φιλικό:

«Σ’ένα πολύ όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδό μας το φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σόλνα από την Σουηδία Apollon Solna FK .Δυο ομάδες με κοινό όνομα, έμβλημα και μέγαλη αγάπη για το ποδόσφαιρο!
Για την ιστορία ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε με 3-2 και φυσικά ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το προσεχές μέλλον!
Τους ευχόμαστε υγεία ,καλή επιτυχία στην αγωνιστική περίοδο και να εκπληρώσουν όλους τους στόχους τους!
Επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του 12χρονου Ορέστη Μούτσου ,αθλητή της Ακαδημίας μας, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν 8 χρόνια, για την ευγενική προσφορά των εδεσμάτων μετά το τέλος του αγώνα .
Η μνήμη του πάντα ζωντανή …».