Ποδόσφαιρο Γυναικών

Αναστασία Σπυριδωνίδου: Η «μπόμπερ» του Παναθηναϊκού δεν σταματά να σκοράρει (vid)

29.03.24 | 21:30

Μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας της διανύει η επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αναστασία Σπυριδωνίδου.

Η 26χρονη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της με τη φανέλα των «πρασίνων» στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής (6/1/24) της Women’s Football League κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να βρίσκει δίχτυα.

Η διεθνής έχει σκοράρει 16 γκολ σε 11 αναμετρήσεις από τον Ιανουάριο, όταν και έγινε μέλος του συλλόγου, ενώ κοντράρει τις πρωτοπόρους στον πίνακα των σκόρερ, Νικός Ριμπάνσκα (18 γκολ) και Έμιλι Χέλμβαλ (17 γκολ), οι οποίες αγωνίζονται με τις ομάδες τους από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν είναι η πρώτη φορά στην καριέρα της που η επιθετικός φλερτάρει με μια τέτοια διάκριση, καθώς στη δεύτερη σεζόν της στην Ιταλία, αγωνιζόμενη στην Τερνάνα, βραβεύτηκε ως πρώτη σκόρερ της Β’ Εθνικής.

Σκοράρει κατά ριπάς και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Συγκεκριμένα, στον αγώνα της Κυριακής (24/3) κόντρα στον Βόλο, ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια καθώς πέτυχε 6 γκολ και έγινε η ποδοσφαιρίστρια που έχει σημειώσει τα περισσότερα τέρματα σε έναν αγώνα για την ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα πέτυχε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών μέσα σε 3 λεπτά.

Το γκολ που σημείωσε η Σπυριδωνίδου κόντρα στην ΑΕΚ